• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted · Report post

Salam hormat,

Best gak ni. Boleh guna RS Premium percuma. Boleh ke guna 1 account reramai? tHE_ultImAteZ_NajMAn dalam 20 orang tu ko ada cara ke nak trace jika berlaku kes pertukaran password? Boleh kongsi caranya tak?

Me kaceh

salam bro..

account tuh boleh dikongsi tpi x leh terlampau ramai..aku sediakan 4 rs acc..so 4 acc tuh aku share 20..

mmg boleh trace blik acc yg tlh ditukar pass..tpi aku x berape reti lah..

ko try tanyer penjual penjual rs kat putera nih mungkin diorang tau kot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tq bro... gud luck for your PMR.. jawab tul2..jgn panik time jwb sudah...tu jer...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam hormat,

Maksudnya bolehlee guna reramai yerk. Ingatkan ko tahu camner nak trace orang yang tukar password tu. Banyak gak account ko yerk?

Selamat maju jaya.

Me kaceh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro aku nak juga........ada kosong lagi ke????? pm lah aku............ :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuhu, nk jgak jika ada free slot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada lagi boleh kongsi ka?... sila pm aku ya.......... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

CEPAT SEMUA ader 5 lagi..pm aku CEPAT!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tmnut nie ada masalah ker??

or rapidshare..sbb aku guna premium bleh download pun dlm rate 3-4kb...

walhal, pakej aku guna 512

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

CEPAT SEMUA ader 5 lagi..pm aku CEPAT!!

bro UGPM :)

btw tmnet skrg tah aper2....skejap laju..skejap slow..x faham aku

kdg2 aku pakej 1mb...kena tggu plak youtube buffering.....speed tmnet tak konsisten...

kalau masih slow gak..aku call 100...suh reset port

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku cadangkan, kepada puteranian yang baru2 lagi tu, bro TS tolong2 la pertimbangkan pemberian acc RS ni eik. takut diubahnya password tu, x ke naya??

sori la, aku kureng sket dengan puteranian yang baru2 ni..

lagi2 yang baru 2-3 post mintak acc RS..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku cadangkan, kepada puteranian yang baru2 lagi tu, bro TS tolong2 la pertimbangkan pemberian acc RS ni eik. takut diubahnya password tu, x ke naya??

sori la, aku kureng sket dengan puteranian yang baru2 ni..

lagi2 yang baru 2-3 post mintak acc RS..

Betul tu... Bagi rs account untuk yang post mencecah 50-100-150-200 (pilih diantara nombor tu).... :P

Edited by BudakKomputer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam hormat,

Maksudnya bolehlee guna reramai yerk. Ingatkan ko tahu camner nak trace orang yang tukar password tu. Banyak gak account ko yerk?

Selamat maju jaya.

Me kaceh

Nape bro,ko ke yang tukar password aritu?macam gelabah je.. :lol::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'ah rmai jugak yg bru post 1 pon dah ader pm aku...tpi ak x kisah asal jgn tukar pass dah lah..aku x kisah klau org tukar pass...aku takot members yg share skali tuh marah aku x tau..haha :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ape pown thanks to the ultimatez najman....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

check ur pm bro.. acc rs aku dh xpired 3 hari lepas :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ade lagi x? kesian la kat aku nih...x penah merasa penangan rs premeium nih...bagi la kat aku jgk kalo ade :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro

xde lg kew??

PM la aku..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

slm... de lg x? nk blh... pm aku.. nk rase de rapidshare account jgk tq :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey bebudak baru nie... pown nak acc rapidshare gak ker??? Hmmmmm.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuhu, mcm aku nh kira baru tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

UUWWWWWAAAAAAAAA

nak!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

TAWARAN DAH ABIS!!!!!

NNTI AKU BUAT YG V2 PUNYER PULAK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

slm... de lg x? nk blh... pm aku.. nk rase de rapidshare account jgk tq :rolleyes:

boleh x besarkan lagi font tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

da abes besar da tu........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

hello warga putera..sebelum 2 sori kat bro najman sibuk kat thread nie..aku ade buat offer untuk kongsi premium RS account tapi sebelum 2 sape yang berminat PM aku..just easy job..

boleh rujuk thread aku kat sini

Edited by SiR_FAiZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0