• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Free Akaun Premium Rapidshare

227 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Ehem2..

sy pn nk gak..

PM la sy..hehe

Ya Allah ya tuhanku murahkan la rezeki org yg brsedekah RS free di bln puasa ni..

Aminn.. :D

Edited by Mr.Right

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ehem2..sy pn nk gakk.

Ya Allah ya tuhanku..

pnjangkn umur dan murahkan la rezeki kpd org yg bersedekah RS free ni..

Aminnn :D

dan Kau berikanlah kesedaran serta keampunan keatas hamba Mu yg telah menukar paswword itu sehingga menyusahkan sahabat2 lain aminnn......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

20 org pertama...saper nak pm aku..

klau dah pm aku mohon sepaye korang doakan aku berjaya dlm PMR aku tahun nh...hahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

cepat tinggal 17 org lagi..

Edited by tHE_ultImAteZ_NajMAn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cepat tinggal 17 org lagi..

hehehe..

sungguh best! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks to tHE_ultImAteZ_NajMAn..

moga2 result PMR dapat yang terbaik...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

lawl

rata2 forumers kat sini umur bape eak?

haha~

Edited by .:Toaster:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

lawl

rata2 forumers kat sini umur bape eak?

haha~

Tak tau lah.... 12 tahun pun ade.... :P Terima kasih kene bagi acc tu.... Semoga lulus pmr.... ;)

Edited by BudakKomputer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thank u very much to tHE_ultImAteZ_NajMAn.... kami doakan kejayaan ko insyallah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks jgn ada yg gatal tangan dah ler....... gud luck for PMR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tiggal 13 tapak lagi...sepat!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tiggal 13 tapak lagi...sepat!!

aku nak gak.apsal inbox ko full.hahaha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak jugak!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro saya nak gak :) good luck pmr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Huhu, promosi hebat nih...

jgn lupa aku pon nak satu... :D

...dan insyaAllah, moga dipermudahkan ketika menjawab PMR nanti, dan dikuatkan semangat untuk study, n study, n study...

Bit Taufeeq Wan Najah!

EDITED: PM inbox ko dah penuh laa... jadi aku request kat sini je yek?

Edited by annamir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro nak satu gak... yg aku beli ari tu da jual kat org da......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro nak satu gak... yg aku beli ari tu da jual kat org da......

bro. aku nak gak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

me too... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pm me ...thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Saya mahu jgk...ehehe...thx :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cepat PM aku..ader 8 tepak kosong lagi untuk rs account..

SAPER YG X DAPAT PM AKU SILA PM BALIK SEMULA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam. Hehe. Aku baru je dapat, Thanks bro. Aku doakan agar ko peroleh kejayaan dalam PMR tidak lama lagi. Moga2 semua result ko ada A. Amin. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Salam hormat,

Best gak ni. Boleh guna RS Premium percuma. Boleh ke guna 1 account reramai? tHE_ultImAteZ_NajMAn dalam 20 orang tu ko ada cara ke nak trace jika berlaku kes pertukaran password? Boleh kongsi caranya tak?

Me kaceh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada kosong lg kee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0