• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Sila Baca Dan Ambil Perhatian!

1 post in this topic

Posted · Report post

kenapa ramai user dalam ni anti dengan STUDENT yang mencari jalan mudah untuk menyiapkan tugasan, tesis, atau pemalas nak guna enjin carian?

1. pemalas

2. suka nak cara mudah

3. tak beradap

4. tak reti berterima kasih

5. bila orang tunjuk gambar "bart simpson dengan papan hijau" dia pun melatah pastu habis segala carut dia keluarkan (taktau la dengan mak ayah pun dia cakap macamni)

6. tak membantu mengembangkan minda

6. tak melatih diri untuk berdaya saing.

kami boleh tolong, dengan membincangkan topik yang diberi, tapi bukan dengan memberi JAWAPAN MUDAH! tu beza dia. walaupun soalan tu sebenarnya memang untuk tugasan pembelajaran ko sekalipun, jangan sampai guna etika nombor 3 dengan 4 kat atas tu. ramai dah yang macamni. lepas post, orang lain kasik jawapan, dia pun lari dan terus hilang tak masuk balik dah. macamni ke contoh pelajar yang beradap?

diharap anda semua faham apabila soalan yang anda ajukan mendapat balasan "i will use google before asking dumb question"

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0