• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Free Premium Rs Account

176 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

:rolleyes: Huahahha. First time guna rapidshare ni best jugak,Banyak benda boleh download.Kuang3. Ni sorang lagi, tHE_ultImAteZ_NajMAn orang yg suka berkongsi, syabas bro. Akan ku guna sebaik mungkin,Mcm bodek je ayat aku ni ;) Kepada orang yg masuk thread ni,gunala sebaik-baik mungkin,apa yg di kasi. Jgnlah tukar password semata-mata nak makan sorang. Dose tu :P

p;s : Tiba masanya nanti,aku pulak share utk korang.

Peace.

Edited by PukulanMaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

C3LAKA..!!!!!

Sape tukar password nih..!!!

:angry: :angry: :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

syukur

C3LAKA..!!!!!

Sape tukar password nih..!!!

:angry: :angry: :angry:

alamak...ade org tukar password pulak..sial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

AMARAN

TOLONG JANGAN TUKAR PASSWORD..KLAU X NIH KALI PERTAME DAN TERAKHIR AKU POST.

KLAU KORANG X TUKAR MEYBE ADER BANYAK AGI ACCOUNT AKAN AKU POST

Kah kah kah. Wakaka. Kesabaran aku buat aku semakin panas dah ni,Aku baru nak start download ni,manusia di panggil celaka dah merosakkan segalanya. Pada bro2 yg nak kasi Acc rapid tu percuma plz PM aku,jgn kasila pada manusia yg di panggil celaka. Aku harap orang tersebut cepat mampus,kalau boleh malam ni dia mampu serta merta :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dasar manusia yg x pernah besyukur...pentingkan diri... aku x merasa lg rs premium ni... adoyai.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dasar manusia yg x pernah besyukur...pentingkan diri... aku x merasa lg rs premium ni... adoyai.....

aduh..da ade org tukar da ke??rugila..lame lagi nak abis..aku x merasa lagi -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa punya orang la,

orang da kasik free pun, cukup bagus da tu

ikutla syarat2 die..jangan tukar password

ni tamak, nak sorang2 gune,

aku ada satu ni,

nak expired brapa hari lagi,

tengok gaya tak jadi la nak bagi,

baek aku bagi membe2 yang aku kenal jek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aduhh apelah nak jadii..wa bru nak bgi lgi 1..dah ader orang tukar pass..

adoyai..

tgk ar klau aku ader mood aku tmbh lah lgi RS yg bru

Edited by tHE_ultImAteZ_NajMAn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalo tuan punyer account x leh dapat balik ke password 2??cam kite terlupa password nti kite tekan ''forgot password'' n masuk email n password 2 bukan sampai kat email ke??ataupun die resetkan ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalo tuan punyer account x leh dapat balik ke password 2??cam kite terlupa password nti kite tekan ''forgot password'' n masuk email n password 2 bukan sampai kat email ke??ataupun die resetkan ke??

tuh sebenar nyer bukan aku punyer..

aku phishing org lain punyer...

aku x leh dpt blik sbb org yg tukar pass tuh mungkin dah tukar email sekali..

aku x leh reset blik sbb aku x der bukti pembelian...

so aku mmg x leh dpt balik..

tpi jgn risau kawan sume..

aku akan carik yg lain..

so tunggu jer lah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ntah le manusia nih...dah la org bagi free tak malu betoi...pakat2 la guna apa salahnya... :blink:

tak sempat aku nak merasa yang bro tHE_ultImAteZ_NajMAn bagi punya...hammmmpeeeeessss!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x smpai 1 jam aku tarok dah lesap..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa punya orang la,

orang da kasik free pun, cukup bagus da tu

ikutla syarat2 die..jangan tukar password

ni tamak, nak sorang2 gune,

aku ada satu ni,

nak expired brapa hari lagi,

tengok gaya tak jadi la nak bagi,

baek aku bagi membe2 yang aku kenal jek.

Bro kalau nak kasi PM aku je la, :lol:

tuh sebenar nyer bukan aku punyer..

aku phishing org lain punyer...

aku x leh dpt blik sbb org yg tukar pass tuh mungkin dah tukar email sekali..

aku x leh reset blik sbb aku x der bukti pembelian...

so aku mmg x leh dpt balik..

tpi jgn risau kawan sume..

aku akan carik yg lain..

so tunggu jer lah

:rolleyes: Bro buat apa nak kasi lagi ? Xyah ar bro. Buat orang marah je,kalau jadi mcm ni. Aku cadangkan ko PM je orang yg ko nak kasi tu, ( Termasukla aku :lol: ) takyah papar kat public mcm ni,kalau dah ada dasar manusia sesetengah orang bodoh sombong ni. Susah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

saper nak pm aku..

sape cepat dier dapat..

so saper yg tukar pass aku leh tau klau aku wat camnih

haha

Edited by tHE_ultImAteZ_NajMAn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

saper nak pm aku..

sape cepat dier dapat..

so saper yg tukar pass aku leh tau klau aku wat camnih

haha

Penuh la inbox ko wat camtu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

arinih aku baik ati sikit..

buat amal..

haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

arinih aku baik ati sikit..

buat amal..

haha

:rolleyes: Tq very much, :blush: . Amalkan selalu. Haha. :lol:

thankyou.gif

Edited by PukulanMaut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro wa tompang thread boleh x? :D:D

nih ader sikit rezeki untok korang sume..jgn tukar password dah lah..

nnti klau aku dpt yg bru aku post lagi..

newpicture064di4.jpg

newpicture064di4.bc881039f2.jpg

3DT3VzrXjf1-3DT3VzrXjf1

boleh pkai lme nih..so enjoys

AMARAN

TOLONG JANGAN TUKAR PASSWORD..KLAU X NIH KALI PERTAME DAN TERAKHIR AKU POST.

KLAU KORANG X TUKAR MEYBE ADER BANYAK AGI ACCOUNT AKAN AKU POST

wow, rezeki agi... thanks a lot bro ultimaze...

what...!!!

dah tukar password...?

baru nak downlod...

ish2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape nk bli akaun rs yg halal bole la pm aku yek :P

rm20 jew

neway...keep it up bro...ko da mcm robinhood putera.com

eekkekee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ala xkn da xde kowt...

aku bwu je bukak putera ari ni...

rugi nye...

aaaaaa..aaaa..aaa...

aku nk download bleach movie....waaa...

lagi 1 part jew...waaa.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dalam minggu ni aku tengok dah ok speed premium ni. dah tak slow mcm minggu lepas. sampai terpakse guna freegate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ninja

kalo nak lebih effective carenyer

bile dah dapat acc tuh

trus tukar pass ngam email sekali

lepas tuh

kalo nak bagi kat org ramai

please use Pm

jadik ko leh track sape2 yg tukar password

--just my 2cent jer

(dah ade premium, so nak jugak org lain merasa)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape nk bli akaun rs yg halal bole la pm aku yek :P

rm20 jew

neway...keep it up bro...ko da mcm robinhood putera.com

eekkekee

RM20 tu utk bape lama / bape GB? igt nk try...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bkn ke dah expired 13august bg akaun puterkb tu..aku br nk try je..aduss...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bkn ke dah expired 13august bg akaun puterkb tu..aku br nk try je..aduss...

yang 2 da expired la dah..

ermm off topix jap..cam ne nak download dari rapidshare nie pakai IDM ek??cara paling senang nak download link banyak2...kalo 60 link xkan nak buat satu2..boleh ke buat cam crypload..tp pakai crypload nie slow..2 yang malas guna 2...

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.