• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Hot : Grid

546 posts in this topic

Posted · Report post

nk kontrol kete dlm game ni sng je...brbnding nfs lain sket....mngkin engine gameplay lain yg dgunakn...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul...GRID ringan je aku rasa..klu NFS berat rasa...lps ni klu kuar game racing mcm GRID ni..mmg aku layan tu sj...undercover pun aku x install dh lps format komp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ak dh lame uninstall game nfs undercover...thn ni nyer nfs series mmg boring.... sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku tension gila diorg main mcm sial...x profesional langsung main tibai org dr blkg...dah rr aku x de lomborgini...diorg boleh la laju sbb guna kereta power....tgk la nnt aku cari kereta power secara pantas tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tumpang tanye

mane nk dpt patch 1.1 ngan krack 2 yer

tQ laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(mat ali @ Jan 2 2009, 08:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
tumpang tanye

mane nk dpt patch 1.1 ngan krack 2 yer

tQ laugh.gif


patch leh google je..taip je grid patch..cr*ck nanti aku PM ko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada sape2 nak tolak yg ori punya grid x? tolak la kat aku murah2 smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

wah.. tetiba lak teringin main GRID.. hehehehe.. 3-4 orang main mlm td... tp screenshot tak byk ambik lak.. adoi.. heheeh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

arini demam grid kembali lagi... best woooo hehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Datuk_Seri men ngelat..mmg lar first..hehe..
tp tgk fastest lap lar..br aku juara.. tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

fuh...
race x ajak member...
biler on lagi?

esok dah mula skolah (org lain la, aku steady je tongue.gif)
adakah anda semua MANJA?

ps: mana zero ngan rig baru dier?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku version 1.0 ...so x leh la main dgn korg ....aku main dgn org x kenal je sllu...mcm hampes je diorg race

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(memito @ Jan 17 2009, 10:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aku version 1.0 ...so x leh la main dgn korg ....aku main dgn org x kenal je sllu...mcm hampes je diorg race


tkar je la 1.1 nyer...smlm pn ktorng race....6 orng layan jek.... biggrin.gif
mane ss smlm??? happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yg grid world tu kalu dah habis main sume termasuk yg head to head tu nnt dia bgtau x game dah abes....
sbb aku rase dah abes men sume...
tp x kuar credit ke pape ke utk menandakan kita dah khatam game tuh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

ni gambar dia... hehhee...





6 orang rempit semlm.. pakai hamachi.. hehee

tok mudim - aku
S Abdul Rahman - Syafiq aka Radigrapher_Student
w one - Wan7045
m ahaks - ahaks28
d drift - dtheatre
nx - neokohai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ade ke grid 2 nanti hah?org dlm codemaster ade kat forum ni ke?leh jwb soklan aku?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

latest upcoming dr codemaster game FUEL..lyn FUEL lar pasnie lak..haha

btw tere pelumbe2 dr Malaysia..yg dr Jepon die slalu duk blkg..khokhokhokho..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

[b]GRID Arcade by Sega Amusements Europe/Codemasters[/b]

buat masa nie hanya di UK sahaje.. ;) controling sudah di tune oleh Sega untuk optimize for arcade/wheel.

[img]http://arcadeheaven.files.wordpress.com/2010/06/gridtest2.jpg[/img]

[img]http://arcadeheaven.files.wordpress.com/2010/06/dsc05993.jpg[/img]

[url="http://arcadeheroes.com/2010/06/23/seen-on-location-test-grid-arcade-by-sega-amusements-europecodemasters/"]http://arcadeheroes.com/2010/06/23/seen-on-location-test-grid-arcade-by-sega-amusements-europecodemasters/[/url] Edited by PeeNutt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

menarik... x jual ke letak kat umah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0