• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Dave Mirra Freestyle Bmx

8 posts in this topic

Posted · Report post

Sebelum tu aku nak tanya kot2 ada sesape yg ada installer utk DMFBMX 2? Dah puas aku carik tapi xjumpa!

Btw, dgn trick yg aku jumpa ni membolehkan korang score more than 50000 in A TRICK!

ohmy.gif Check out here http://www.muktasyaf.tripod.com/BMX/besttrick.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ko penah try dave mirra bmXXX????????

cukop "ganaz" game nie.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ko penah try dave mirra bmXXX????????

cukop "ganaz" game nie.....

Of coz dah pernah! Ganaz memang ganaz bg mereka yg betul2 nak main game yg mencabar, DMFBmx le korang kena try! Thats why i'm searching dianye 2nd game! Wah, ko pun minat cam aku gak ek! Mmg aku ni fan-club DM! Camana ye nak dptkan DMFBmx2? Puas aku carik cd dia, tp xjumpa!

Ko dah try tricks yg aku cakap tuh? It's realy gr8 isn't!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu............sapo2 x cukop umo jgn ler memandai nak main bmxxx(mcm ler aku nie pon cukop umo).......

17500????.......k ler kot.................paling byk aku penah score dlm 40000 kot........

kena dpt truly BIG air................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pastu picit ler keyboard ko mcm org giler.............agak2 beskal ko dah nak land.......buat laks manual....................mmg umphh!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

satu lagi...........ko x layan ker tony hawk u/g 2??????????

best gak per..............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Muhaha!

Betul cakap ko, yg penting BIG AIR tu musti power, dpt 60feet tu, kebaaboommm!!! Soheh ko leh dpt over 50ribu!!! Tapi bak kata ko tadi, ligat le tgn atas keyboard tu, ahakz! Tu le kelebihan kita kan, tangan Powerrrr!

Aku x try lagi Tony Hawk, tapi sobab ekau dah suggest aku game tu, jeng, jeng, i'm on d way to make a 900° of [apa yek nama trick faymes dia tuh?]... muhahakz!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i'm on d way to make a 900° of [apa yek nama trick faymes dia tuh?]...

huhu.................... "a 900° above 100 set stairs......."..............huh..........giler tu................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Uhuu... saja nak kabo, Dave Mirra yang lejen tu dah mati bunuh diri awal tahun ritu, bulan dua kalau tak salah...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0