• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Promosi : Pakej Streamyx Combo

474 posts in this topic

Posted · Report post

Kepada Pharez

Aku sekarang ni pakai Streamyx 1mb RM77... Promosi.. Setahu aku kalau nak tukar kepada combo kita kena batalkan akaun lama.. kena reply akaun baru balik kena bayar 75+10. Betul ker? Aku punya promosi tamat bulan 11 ini.. Dalam perjanjian aku kena bayar baki langganan sehingga bulan 11 sekiranya aku tamatkan akaun Streamyx.. Adakah aku masih kena bayar penalti tu apabila aku batalkan akaun Streamyx lama semata2 nak guna Combo..??? Tq

Aku tak nampak kenapa ko nak switch ke combo...pakej ko skang RM77+RM26 fix line total baru RM103, kalau nak combo yang equivalent ialah RM110 sebulan...

tempoh aktive pas installation..

aku tak berapa paham la maksud active ko tu...anyway mcm ni la proses dia...

Register...dlm 2 hari jumper akan dibuat...test pasang modem utk confirm adsl signal ada, sepatutnya immediately lepas jumper dibuat...kalau dah ok, bleh terus call activation center dan request account activation...dlm 10 minit dah bleh pakai streamyx...dlm sebulan lepas account activation bill akan keluar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku tak nampak kenapa ko nak switch ke combo...pakej ko skang RM77+RM26 fix line total baru RM103, kalau nak combo yang equivalent ialah RM110 sebulan...

aku tak berapa paham la maksud active ko tu...anyway mcm ni la proses dia...

Register...dlm 2 hari jumper akan dibuat...test pasang modem utk confirm adsl signal ada, sepatutnya immediately lepas jumper dibuat...kalau dah ok, bleh terus call activation center dan request account activation...dlm 10 minit dah bleh pakai streamyx...dlm sebulan lepas account activation bill akan keluar...

Aku nak pakai 4mb @ 2mb kalau ada kat tempat aku.. Yang pasti 2mb ada sebab aku pernah guna selama 6 bulan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok...in that case kena habiskan dulu contract kalau tak nak byr denda...kalau nak 2/4Mb mmg akan jadi order totally baru...which means, activation, installation dan stamp kena bayar balik...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku tak nampak kenapa ko nak switch ke combo...pakej ko skang RM77+RM26 fix line total baru RM103, kalau nak combo yang equivalent ialah RM110 sebulan...

aku tak berapa paham la maksud active ko tu...anyway mcm ni la proses dia...

Register...dlm 2 hari jumper akan dibuat...test pasang modem utk confirm adsl signal ada, sepatutnya immediately lepas jumper dibuat...kalau dah ok, bleh terus call activation center dan request account activation...dlm 10 minit dah bleh pakai streamyx...dlm sebulan lepas account activation bill akan keluar...

BETUL LA 2...THANKS BRO..

MM LEH TAU X CAMNER NAK WAT NETWORKING SETTING NGAN KOMPUTER LAIN..TAU X??

NK SHARE NGAN UMAH SEBELAH..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

14) I am a new customer of the Streamyx Combo package, what are my initial charges?

Your first bill for the Streamyx Combo package will consist of the following charges:

(i) RM75 activation fee

(ii) RM88 installation fee (waived if you subscribe to Streamyx-in-the-Box)

(iii) RM10 stamp duty fee

(iv) 1st and 2nd month subscription fee advance payment.

(v) Call usage (if any)

16) I’m a new TM Homeline customer, what are my initial charges?

Your first bill for TM Homeline will consist of the following charges:

(i) RM75 deposit

(ii) RM10 stamp duty

(iii) RM50 connection fee (The charges shall be waived if subscribe together with Streamyx Combo)

(iv) Call usage (if any)

(aku amik kat FAQ)http://202.71.97.48/streamyx_combo/faq.asp

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bro... Macam FAQ kat atas tue... kalo aku first time register untuk line telefon dengan streamyx, adekah aku akan dicaj RM 75 activation fee untuk streamyx dengan RM 75 Deposit untuk homeline?

Kire starting aku kene bayar RM150 ++ la nie?

Edited by are_zn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bulanan tu untuk brapa tahun?

macam aku punya pakej RM77 utk 2 tahun pertama jer.

pastu kena bayar RM88.

ni pulak aku tengok 1mb kena bayar rm 110.

kau orang dengar sini baik2...

Aku da ada fix line dari zaman 2003.

Bulanan kena rm26 ni charge utk sewa la katanya..

kau bayangkan sampai sekarang aku tetap kena bayar sewa tu walau tak guna tepon.

Aku buat kira2 =

77 + 26 = rm103.

tak lama lagi akan jadi(selepas 2 tahun) =

88 + 26 = 114.

Sebenarnya sama aja.

kau orang kalau order yang 1mb combo kat atas ni kau orang da tetap kena bayar RM110.

kau orang nak tepon unlimited? maka tambah lagi RM28.

lantas nilai menjadi = RM138.

NI DA LAGI MAHAL!!

PAstu senang dia cakap tak payah ada fixed line. PADAHAL DA MASUK SKALI DALAM BIL(macam aku kena bayar tu..) RM110?? aku punya skrg ada telepon pun RM114. mahal RM4.

DISKAUN RM4 sahaja

Aku diperbodohkan.

dan aku yakin combo ni pun bakal memperbodohkan kita semua dengan charge2 di luar pengetahuan.

Aku tak kesah kalau dia cerita betul2 brapa kena bayar.

Jangan ada terselindung2 ni.

aku tau la strategy diorang cmtu.

takkan sama melayu pun nak tindas.

Nasib baik la umah aku takleh masuk jaring ker, time ker.

takpela mahal sikit.

yang penting takde la nak kelentong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kenapa pekej kombo tak leh diapply ngan home prepaid? home prepaid hanya perlu aktif line RM5 sahaja, walau tamat tempoh aktif line home prepaid, unlimited streamyx pekej biasa masih boleh guna line tuh selagi lum berbunyi notis nak potong line tlepon. 1 bulan? 3 bulan? rugi la telekong kalu home prepaid main kombo! rasanye....

http://202.71.97.48/streamyx_combo/faq.asp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

BETUL LA 2...THANKS BRO..

MM LEH TAU X CAMNER NAK WAT NETWORKING SETTING NGAN KOMPUTER LAIN..TAU X??

NK SHARE NGAN UMAH SEBELAH..

lepas dah ada streamyx bleh diskas tu no problem...kalau blom ada takut confuse aje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bulanan tu untuk brapa tahun?

macam aku punya pakej RM77 utk 2 tahun pertama jer.

pastu kena bayar RM88.

ni pulak aku tengok 1mb kena bayar rm 110.

kau orang dengar sini baik2...

Aku da ada fix line dari zaman 2003.

Bulanan kena rm26 ni charge utk sewa la katanya..

kau bayangkan sampai sekarang aku tetap kena bayar sewa tu walau tak guna tepon.

Aku buat kira2 =

77 + 26 = rm103.

tak lama lagi akan jadi(selepas 2 tahun) =

88 + 26 = 114.

Sebenarnya sama aja.

kau orang kalau order yang 1mb combo kat atas ni kau orang da tetap kena bayar RM110.

kau orang nak tepon unlimited? maka tambah lagi RM28.

lantas nilai menjadi = RM138.

NI DA LAGI MAHAL!!

PAstu senang dia cakap tak payah ada fixed line. PADAHAL DA MASUK SKALI DALAM BIL(macam aku kena bayar tu..) RM110?? aku punya skrg ada telepon pun RM114. mahal RM4.

DISKAUN RM4 sahaja

Aku diperbodohkan.

dan aku yakin combo ni pun bakal memperbodohkan kita semua dengan charge2 di luar pengetahuan.

Aku tak kesah kalau dia cerita betul2 brapa kena bayar.

Jangan ada terselindung2 ni.

aku tau la strategy diorang cmtu.

takkan sama melayu pun nak tindas.

Nasib baik la umah aku takleh masuk jaring ker, time ker.

takpela mahal sikit.

yang penting takde la nak kelentong.

keh keh keh...lawak pun ada aku baca...anyway bleh aku tau apa yg ko dikelentongkan?ko register kat mana sampai kena kelentong tu?ahaks...

ok bagi aku clarify...

ni pakej baru yang diperkenalkan untuk eliminate perception masyarakat bil tmnet lain, bil tm lain...so disatukan menjadi combo...dan juga pakej yg terbaik untuk yg baru bercadang nak pakai streamyx sebab dah siap modem...

COMBO 110 mmg byr 110 aje, takde tambahan, jgn risau kecuali first bill yang mana bayaran lain telah aku jelaskan diawal thread ni...takde brapa tahun sebab pakej ni mmg 110, bukan 110 selama X tahun...hehehe...this is a standalone package itself...kena paham tu...tapi in future kalau market price turun, maybe package ni pun turun la...naik tak pernah plak ada dalam sejarah streamyx...hehehe

equivalent package lama adalah 1mbps unlimited with modem RM99 sebulan + RM26 sewa phone, so total RM125...so u jimat RM15 sebulan...

kalau kira pakej RM88 pun RM114 sebulan, yg mana jimat RM4 sebulan di samping dpt modem free yang ditanggung maintenance dia sepanjang anda guna streamyx oleh tm...soal "lagi mahal" mmg TAK TIMBUL LANGSUNG...

soal nak bandingkan dengan pakej PROMOSI 77 pun TAK TIMBUL LANGSUNG sebab ini bukan promosi 77...

RM28 tu optional untuk yang byk call landline tm...so being "optional", tak timbul langsung la soal "lagi mahal"...hehehe

aku tak tau le apa masalah ko kena tindas tu...maybe agent ko tak terangkan betul2 caj2 yang ada kot, sebab customer aku tak pernah complaint ada caj yang luarbiasa pulak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lepas dah ada streamyx bleh diskas tu no problem...kalau blom ada takut confuse aje...

wokey bro...thanks for ur answer..mm sapa2 nak amik streamyx meh amik kat bro pharez nie....meh2....

hehehe...PROMOSI 2!!

JUALAN HEBAT SEPANJANG TAHUNN... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bulanan tu untuk brapa tahun?

macam aku punya pakej RM77 utk 2 tahun pertama jer.

pastu kena bayar RM88.

ni pulak aku tengok 1mb kena bayar rm 110.

kau orang dengar sini baik2...

Aku da ada fix line dari zaman 2003.

Bulanan kena rm26 ni charge utk sewa la katanya..

kau bayangkan sampai sekarang aku tetap kena bayar sewa tu walau tak guna tepon.

Aku buat kira2 =

77 + 26 = rm103.

tak lama lagi akan jadi(selepas 2 tahun) =

88 + 26 = 114.

Sebenarnya sama aja.

kau orang kalau order yang 1mb combo kat atas ni kau orang da tetap kena bayar RM110.

kau orang nak tepon unlimited? maka tambah lagi RM28.

lantas nilai menjadi = RM138.

NI DA LAGI MAHAL!!

PAstu senang dia cakap tak payah ada fixed line. PADAHAL DA MASUK SKALI DALAM BIL(macam aku kena bayar tu..) RM110?? aku punya skrg ada telepon pun RM114. mahal RM4.

DISKAUN RM4 sahaja

Aku diperbodohkan.

dan aku yakin combo ni pun bakal memperbodohkan kita semua dengan charge2 di luar pengetahuan.

Aku tak kesah kalau dia cerita betul2 brapa kena bayar.

Jangan ada terselindung2 ni.

aku tau la strategy diorang cmtu.

takkan sama melayu pun nak tindas.

Nasib baik la umah aku takleh masuk jaring ker, time ker.

takpela mahal sikit.

yang penting takde la nak kelentong.

ni xde kaitan sama ada tipu org melayu ke cina or india..

ok la tu jimat rm4 sebulan drp tak jimat langsung..

10 bulan dah rm40 ringgit tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no hard feelings..

apa2 pon..stream*x ni tetap sucks..

kalau tak org tak panggil tmnut la..

sembang line 1mbps..2mbps..4mbps..

yg 1mbps pon tak mampu nk cecah top speed walau pon dah di ultilize kan..

tp nak wat camna..ni ja yg ada..

penang dah ada penang phone..tunggu dia upgrade sket baru aku nk tukar..

penangphone pakai fibre-optic :blink:

harap xmengecewakan mcm tmnut yg selalu tipu org ni lah..

telepon pon kena sewa..napa?

sbb kat malaysia ni ada satu ja tmnut..

tp all the best utk pharez..gud luck..

nk luah perasaan ja neh.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no hard feelings..

apa2 pon..stream*x ni tetap sucks..

kalau tak org tak panggil tmnut la..

sembang line 1mbps..2mbps..4mbps..

yg 1mbps pon tak mampu nk cecah top speed walau pon dah di ultilize kan..

tp nak wat camna..ni ja yg ada..

penang dah ada penang phone..tunggu dia upgrade sket baru aku nk tukar..

penangphone pakai fibre-optic :blink:

harap xmengecewakan mcm tmnut yg selalu tipu org ni lah..

telepon pon kena sewa..napa?

sbb kat malaysia ni ada satu ja tmnut..

tp all the best utk pharez..gud luck..

nk luah perasaan ja neh.. :lol:

tul. aku sokong! indah citer dr real! kalau jenis semput, terus semput gak, tak sah kira autar cam ner gaya.

sepatutnya tm nih lebih advn la ..dah lama wat servis. Acu nengok celcom nyer, modem dari rm799, leh ofer jadi rm499 tak sampai dalam 3 bulan. lebih baik tunggu sehingga abis semua jenis pakej kuar supaya sedap buat perbandingan.

lagi satu aku tak berkenan lah pesen yuran register tm, semoleknya zaman le ni tak yah buat la, lebih baik tmnet buat pekej, beli sim kad, cucuk kat modem berarial, terus dial. top up pakai beli kad!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro fariz UGPM ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no hard feelings..

apa2 pon..stream*x ni tetap sucks..

kalau tak org tak panggil tmnut la..

sembang line 1mbps..2mbps..4mbps..

yg 1mbps pon tak mampu nk cecah top speed walau pon dah di ultilize kan..

tp nak wat camna..ni ja yg ada..

penang dah ada penang phone..tunggu dia upgrade sket baru aku nk tukar..

penangphone pakai fibre-optic :blink:

harap xmengecewakan mcm tmnut yg selalu tipu org ni lah..

telepon pon kena sewa..napa?

sbb kat malaysia ni ada satu ja tmnut..

tp all the best utk pharez..gud luck..

nk luah perasaan ja neh.. :lol:

nak kata tmnut ni penipu sgt pun x adlh sgt.... tp depa punya promo mmg lbh sudu drpd kuah... pdhl benda2 tu mmg lbh krg sama kalau kita kaji btul2. tp bg aku perkhidmatan sokongan depa mmg merapu.. semua bengap... bila call centre, depa suh p kedai telekom... bile p kedai telekom, depa suh call centre dari situ... bila call centre dari c2, depa suh balik rumah call dari rumah... last2 pusing2 10x br settle... nsb baik area aku ada tmkemut semut n lemut jee... kalau ada yg lain lg bgs mmg dah lama tukaq....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

En Pharez ,smalam aku ingat nk tukar akunye streamyx pakej rm77 -512kbps kpd combo 1mb-rm110 .tp pg td aku dpt bill ,tkejut yg amat la pasal aku dicas rm154 utk streamyx shj.pdhal pakej rm77 je .tk penah aku tk byrpun sblum ni.dan aku byr ontime.camne tu?aku tanya ngan ko ni sbb itu ari aku upgrade ngan ko.skang dh tk jd nk tuka ke combo..aku dh jd phobia ngan tm. :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

kalau ikut apa ko ckp tu aku agak 154 tu dari 2 bulan streamyx...either ada bill yg ko tak terima atau diorang belum update...bill ko dah gabung ngan fix line atau belum?kalau dah kasi no fix line aku check apa masalahnya...mungkin masa diorang convert bill tu belum update lagi payment ko, etc...not to worry, biasanya masalah lambat update je...ready semua resit2 ko just in case...

no hard feelings..

apa2 pon..stream*x ni tetap sucks..

kalau tak org tak panggil tmnut la..

sembang line 1mbps..2mbps..4mbps..

yg 1mbps pon tak mampu nk cecah top speed walau pon dah di ultilize kan..

tp nak wat camna..ni ja yg ada..

penang dah ada penang phone..tunggu dia upgrade sket baru aku nk tukar..

penangphone pakai fibre-optic :blink:

harap xmengecewakan mcm tmnut yg selalu tipu org ni lah..

telepon pon kena sewa..napa?

sbb kat malaysia ni ada satu ja tmnut..

tp all the best utk pharez..gud luck..

nk luah perasaan ja neh..

aku malas nak reply sebab jawap dah bersepah kat internet...tapi oleh kerana ko seru nama aku, aku reply jugak la...

tak mampu nak cecah 1M, 2M? clearly ko tak paham konsep ADSL, ko bleh search around, byk ilmu pasal ni...

tipu? kat mana yg tipu tu?

kenapa kena sewa telepon? sama cam atas, ko kena paham konsep ADSL...

good luck to u too...

aku sambung blk cite ni.pg td aku pegi tmpoint nkkan penjelasan.tp jwpan dr staff tetap mengelirukan.dia ckp aku punya bill streamyx ada tk byr sbyk rm77.klau blh aku nk En.Pharez sendiri tlg jelaskan supaya aku paham.mula2 dulu aku langgan pakej rm44 pastu En. pharez yg tlg upgradekan kpd pakej rm77.tunggakan tu terlindung semasa proses pengupgradedan.adjustment ,kerani tu ckp ngan aku.1jam lbh aku kt kaunter aku pening,keranitupun pening.pepehalpun aku kene byr gak.En Pharez camne aku nk pm ko?

ok la...kalau nak senang ko byk semua bill ko 2 bulan sebelum convert ke latest bill...aku jelaskan satu persatu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

tu la aku cakap better pakai fibre optic wahai pharez..

aku tahu ko golongan bijak pandai..

and clearly aku tak tahu mcm ko tahu pasal adsl..

pasal tipu..kejap2 nk repair sana sini..

upgrade? apa yg diaorang upgrade?

bila lah tmnut nk jd mcm oversea punya telecom. company..

kat us T1 pon tak semahal ni..

Edited by mangsa_prejudis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tu la aku cakap better pakai fibre optic wahai pharez..

aku tahu ko golongan bijak pandai..

and clearly aku tak tahu mcm ko tahu pasal adsl..

pasal tipu..kejap2 nk repair sana sini..

upgrade? apa yg diaorang upgrade?

bila lah tmnut nk jd mcm oversea punya telecom. company..

kat us T1 pon tak semahal ni..

kalau xtau, belajar2 la utk mengetahui. jgn malas.

kalau ko rase mahal, ko pegi le migrate ke USA tuh. nikmatilah speed internet kat sana.

terima la hakikat yg ko skrg ni duk di negara bernama MALAYSIA.

skian dimaklumkan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Nak tanya sikit ...kalau aku nak daftar streamyx combo ni kat kedai boleh ke? ke ini untuk rumah jer? kalau takde line tepon kalau nak daftar 2-2 sekali gus rasanya makan masa baper lama? sampai bila ada promotion ni?

fiber optik ni kat hulu kelang dah sampai ke belum? dengar cerita area penang jer kan?

Edited by marwan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pharez...ko org KB kan?

Selain Streamyx ko x promote untuk Celcom broadband ke?

Kat area KB dah sampai ke HSDPA? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku register kat TMpoint ler...

Tak pun ku ditipu oleh ejen2 macam kau la kot pharez.

Tapi aku rasa macam tak rasional la combo ni.

Weh kalau aku nak upgrade yg 2mb kene bayar apa2 tak..

tp aku tak nak unlimited call tu.

brapa ye sebulan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nak tanya sikit ...kalau aku nak daftar streamyx combo ni kat kedai boleh ke? ke ini untuk rumah jer? kalau takde line tepon kalau nak daftar 2-2 sekali gus rasanya makan masa baper lama? sampai bila ada promotion ni?

fiber optik ni kat hulu kelang dah sampai ke belum? dengar cerita area penang jer kan?

combo ni untuk personal rumah je...melainkan alamat kedai ko kat rumah then bleh register combo...kalau business, pakej minimum RM150 including sewa phone, modem dan 1mbps unlimited

Aku register kat TMpoint ler...

Tak pun ku ditipu oleh ejen2 macam kau la kot pharez.

Tapi aku rasa macam tak rasional la combo ni.

Weh kalau aku nak upgrade yg 2mb kene bayar apa2 tak..

tp aku tak nak unlimited call tu.

brapa ye sebulan..

keh keh keh...nak kata sewel bleh taip...tapi register kat mana pun tak sure...ahaks...ejen2 tepi jalan tu aku tak tau la...tapi setakat ni takde complaint dari customer yg aku "tipu" lagi la...aku "tipu" dpt modem aje, pastu aku kasi ngan wireless router sekali ade la...ahahahaha...

apa yang tak rasional tu?bleh detail sket?takat ckp kena tipu la, tak rasional la, mcm budak tadika bro...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

pharez.. yang combo stimix + celcom broadband tu mcm mana? bleh citer sket..

Wassalam...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

bro,blh x aku nk register combo utk umah aku,pastu dlm bulan 7 ni aku nk tukar dr umah ke kolej(uitm kedah).blh ke buat camtu?

Edited by aeryxz'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bro,blh x aku nk register combo utk umah aku,pastu dlm bulan 7 ni aku nk tukar dr umah ke kolej(uitm kedah).blh ke buat camtu?

boleh...provided kolej ko benarkan ko pasang line telefon/streamyx dan jugak ada service streamyx kat kolej ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now