• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Anime List!

320 posts in this topic

Posted · Report post

ada nmpk jojo..tu anime dia best tak...sama mcm dlm character dlm game jojo all star battle eh?

Best gak lawak pun ada, yang game tu aku rasa dia banyak character pasal manga dia dah lama, yang anime ni dia anime part 1 manga kalau tak silap aku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rekemen anime yang menarik 2013 dulu. kalau boleh yang macam ghost in the shell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Best gak lawak pun ada, yang game tu aku rasa dia banyak character pasal manga dia dah lama, yang anime ni dia anime part 1 manga kalau tak silap aku.

baru start tgk...best gak..tp mcm focus pd dio dgn jojo jek...character lain...xnmpk lg pun..baru pas tgk episode 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

baru start tgk...best gak..tp mcm focus pd dio dgn jojo jek...character lain...xnmpk lg pun..baru pas tgk episode 1

jojo's bizarre adventure?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jojo's bizarre adventure?

haah le haha tu tajuk english dia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Musim luruh/fall ni banyak gila anime series nak kena follow. Banyak yang continue dari musim panas/summer je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gundam unicorn pun tak habis tengok lagi ni...

rekemen sikit anime santai2 komedi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

gundam unicorn pun tak habis tengok lagi ni...

rekemen sikit anime santai2 komedi

Aku kasi yang baru2 keluar je la pasal aku pun tak tau siri apa ko dah tengok.

 

Gugure! Kokkuri-san

Denki gai no honya san

Barakamon

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Sabagebu

Space Dandy s1 and s2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bnyk nya buat collection...

Setakat ni aku ada doraemon,dragonball dgn conan. Ni dikira anime tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bnyk nya buat collection...

Setakat ni aku ada doraemon,dragonball dgn conan. Ni dikira anime tak?

Kira sangat la tu,apa lagi, ni la masa untuk tambah koleksi. Hohoh :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dragonball dah tamat wei.. tudia... huhuhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

space dandy takde torrent yg size SD, yang ada HD size 1gb per episod

dayumm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

space dandy takde torrent yg size SD, yang ada HD size 1gb per episod

dayumm

 

Ko biar betul, ada je ni. Mana ko cari ni ha? haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

kasi kongsi link. aku try download size yang 300mb tu tak dapat2

torrent la, bukan filehare hosting

Edited by umarzuki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kasi kongsi link. aku try download size yang 300mb tu tak dapat2
torrent la, bukan filehare hosting


Cari kat nyaa toren atau horriblesubs nyer webpage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lani yg top utk download anime.. kissanime

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

anime dengan malay dubbing atau malay sub

animemalay dot net

memang terbaik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

anime dengan malay dubbing atau malay sub

animemalay dot net

memang terbaik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now