• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Bitcomet Modded..pakai Nih Utk Dapat Torrent Laju

1125 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

MINTAK MAAF LA SEMUA AHLI-AHLI FORUM.....HAMBA SUNGGUH MENYESAL.......

p/s: aku dah tarik balik semua cemuhan-cemuhan yang aku lemparkan kat thread ni.....

Edited by MoFiee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Btw..thx..aku guna ni..memang puas hati la..kalau nak dl...huhu..laju giler...walaupon ader lag sket..tapi tak kisah la..janji dl laju..huhu...

tips : korank dl biler korank dah tak guna pc..or time nak tdo...wakakakakkakakaka :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

MoFiee..berforum kene byk bersabar.

bukan hape yang kite nak pasti akan jd..

jadikan pengajaran..

ps:aku x marah pon, dah biase ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korang pakai BC mod ni, penah tak pc korg crash/BSOD?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apsal aku try dl tak leh?

internet problem cc neh :P

hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ALHAMDULILLAH......akhirnye dapat gak aku mencapai speed 90KB/s semasa menorrent...aku ni sbg pgguna streamyx 1Mb/s,berasa bangga bile mencecah speed yg macam ni....kekadang speed aku ni boleh mencecah smpai 110KB/s woooo........mungkin sbb aku guna software cFospeed kot....TERIMA KASIH kpd Xtreme paranoid sbb kongsi BC moded ni....akhirnye mimpi ngeri aku telah berakhir.....

TERIMA KASIH sekali lagi... :lol::lol::lol::lol:

Edited by MoFiee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam.. geng.. aku nih baru jer pakai stremx 1mbs.. korunk bleh tak ajar aku camner nak setting torrent kasik power cam korunk.. stakat nih aku dok dload slalunya bawah 15 kbs jer.. sedey kan.. tolong eh sifu2 sekalian.. kasik detail skit eh.. noob giler nih pasal stremx... Thanks..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sprix, ko donlot je bitcomet dr link kat 1st page tuh..

x payah dah nak ubah hape2..

tapi klu pc rase lembap sket..tuh mmg side effect die

try ah gune.. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

oooo...mmg bgus...tpi Jwg torrent dah banned client nie...tpi aku x penah gune....aku just pakai utorrent jer!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ALHAMDULILLAH......akhirnye dapat gak aku mencapai speed 90KB/s semasa menorrent...aku ni sbg pgguna streamyx 1Mb/s,berasa bangga bile mencecah speed yg macam ni....kekadang speed aku ni boleh mencecah smpai 110KB/s woooo........mungkin sbb aku guna software cFospeed kot....TERIMA KASIH kpd Xtreme paranoid sbb kongsi BC moded ni....akhirnye mimpi ngeri aku telah berakhir.....

TERIMA KASIH sekali lagi... :lol::lol::lol::lol:

salam,

adakah disebabkan cFOS barulah speed hang sampai 110kbps

atau

disebabkan cFOS, hang takleh donlod aritu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam,

adakah disebabkan cFOS barulah speed hang sampai 110kbps

atau

disebabkan cFOS, hang takleh donlod aritu?

ye memang pasal cFos la speed aku mencanak-canak naik smpai 110KB/s....Dan memang aku x boleh nak nafikan yg cFos jugak la punca aku x boleh nk nk donlot ari tu....ntah ape yg aku usik kat cFos tu,tetibe je ari ni boleh cecah sampai 90-110KB/s.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

o i see... pasal 2-3 menjak ni aku ada install cFOS speed tu..pastu baru aku tersedar yg torrent aku jadi lambat gila ( 1kbps-4kbps)

pasal sebelum aku pakai cFOS, speed torrent aku mencanak2 tak terhingga..

apa yg hang godek2 tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

o i see... pasal 2-3 menjak ni aku ada install cFOS speed tu..pastu baru aku tersedar yg torrent aku jadi lambat gila ( 1kbps-4kbps)

pasal sebelum aku pakai cFOS, speed torrent aku mencanak2 tak terhingga..

apa yg hang godek2 tu?

ko dapat kat mane cFos tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ada amik dari member..kenapa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sprix, ko donlot je bitcomet dr link kat 1st page tuh..

x payah dah nak ubah hape2..

tapi klu pc rase lembap sket..tuh mmg side effect die

try ah gune.. ^_^

aku dah dload dah pun n pakai yang tuh arr.. tp still slow gak.. dapat bawah 15kbs.. kekadang bawah 10kbs.. nak lebih 20 tuh memang jgn harap ler... ker connection aku memang slow.. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

spirix,memang bole dpt 100kB senang2 je..kalo seed byk...tu mungkin line x ok...

pagi ni aku rasa torrent aku tetiba slow..dpt 10kB je..mlm tadi ok je 90KB..pastu reset terus x bergerak..aku test bukak google,yahoo,msn pun x leh..putera,gov leh plak..local boleh..

korang ada rasa cam ni x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah ok balik line aku..memang pagi tadi x leh bukak web page oversea..ym pun xleh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pakai sampai hari nih..

so far ok jer..

nih tgh donlot dr tracker luar

speed 179kbps.. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku br try bitcomet mod ni..lps aku bukak bitcomet tu dia kata version 0.92 is out,kena update ke x ni?

p/s- buat kali pertama ak torrent dpt speed >30kbps..(pkai celcom3g 384kbps)

Edited by aeryxz'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x payah nk update2..

nanti setting die lari plak..

p/s:sharing is caring.. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni tips aku pulak :lol:

korg dl pki bit comet mod ni masa x pki pc....

cara nak guna senang...

copy folder torrent ngan download...

paste pada bit comet ni masa nak pki....

kalo nak pki pc...

dinasihatkan pki balik bit comet lama....

caranya sama jugak...

copy folder torrent ngan download...

paste pada file bitcomet biasa....

ni utk memudahkan download resume...

x de la korg betul2 x bukak bitcomet...

atleast... file korg ttp didownload walapun x bit comet mod ni sbb berat :lol:

ps: kalo korg dah pki cara ni... bagus la...

time is gold... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun tak leh pakai.. dier cakap 'unable to read....' mende tah.. tak ingat aku.. camner care nak gunanya.. adakah install yang biasa n then copy paste ke folder yang lama tuh dengan bitcomet modded nih? otai sila bagi pernjelasan... hamba menunggu nih.. hehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korang try download software cFosSpeed ni:-

http://www.megaupload.com/?d=Q2CZZ0RV

aku combined software ni ngan bitcomet moded ni boleh dapat speed antara 90-110KB/s tau....(streamyx 1mb/s)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

korang try download software cFosSpeed ni:-

http://www.megaupload.com/?d=Q2CZZ0RV

aku combined software ni ngan bitcomet moded ni boleh dapat speed antara 90-110KB/s tau....(streamyx 1mb/s)

whahahah aku pon dah try dah.... perghhh mmg laju laaa.... aku dpt area 60~90 hehehehe thanks :lol:

hmmm amacam plak ngan bittorrent?? :unsure:

yang tuhh pon ok gak pa... hehehe :lol:

p/s masa aku donload game pkai bitcomet pastu aku men devilRo ok je... x lag pon... pc pon ok gak x lembab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now