• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Bitcomet Modded..pakai Nih Utk Dapat Torrent Laju

1125 posts in this topic

Posted · Report post

kepada user linux, mmg tak nyesal kalau cuba deluge.

untuk windows pun ada, tapi masih lagi alpha version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semua s/ware modded mmg best :)

tapi kalau dah line tepon/tenet hampeh tahap *tuuuut

memang hampeh jugak result dia..

line aku: skali laju sampai 80kb...pastue dia stop 0kb plak..laju balik...slow balik..last-last x siap-siap torrent aku..

tensen~~

sabor jer la... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

salam semua..aku nk share bitcomet 0.66 nih ngan korang.

sori ah klu korang dah tau :lol:

bitcomet nih dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

lagi satu yang besh, bitcomet nih die auto bypass portforward...

so senang ah utk sape2 yg x reti nk port forward tu..mcm haku ^_^

ingat, xpayah ubah hape2.lepas extract .zip nih,

double click je icon bitcomet tuh utk run.

x payah nk install2..x paham tanye je

http://files-upload.com/Bitcomet 0.66.zip

atau

http://rapidshare.com/files/Bitcomet 0.66.zip

*korang post ek camne result korang pas pakai bitcomet nih..

haku so far gembira..hok2

uit sesape ley tulun upload kat www.zeronetwork.110mb.com x?

aku punye fire wall blok laaaa

Edited by Anti_BaiRusT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pakai versi 0.86.. mmg ada host yg allow bagi aku download laju yg cecah 90 - 100kb/sec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

email kat aku install bitcommet ni.. aku try download kat link yang ko bg tu problem la..

mail kat sini.. [email protected]

tq..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pakai lama dah...memang best...laptop aku xpernah tutup pun sejak pakai bitcomet nie.....wakaka....siap kena tukar hardisk lagi....ampeh tul....tapi betullah...nak laju bia die jalan satu prog jer...memang sedut baik punyer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku dah test.. ni hasilnya... not bad :D

bcmodfh1.jpg

takat ni average speed 120kbps...

Edited by zer0Nehza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

apsal aku pki, pc aku jadi sangkut2?? aku exit je bitcomet moded ni, baru baru pc aku mcm biasa... :angry:

Assalamualaikum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bitcomet ni berat la datuk seri...

aku pon same...

x tau la walaupun dah pki pc spec cam aku ni pon sangkut2 gak~

(rujuk sig)

agaknye nak kene upgrade core 2 duo kot at least?? :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pc haku average 130kbps..

pastu saper2 yang pakai bitcomet nih..

kalau rase pc tuh 'kura2'..

aku sarankan pakai waktu x guna pc je..

tgh malam or mase nak tido..

klu nk torrent sambil guna pc jgn guna bitcomet nih

pakai jer utorrent..paling ringan dan slow

*haku x bertanggungjawab ah klu pc korang wat masalah

risiko tanggung sendiri.. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bitcomet ni berat la datuk seri...

aku pon same...

x tau la walaupun dah pki pc spec cam aku ni pon sangkut2 gak~

(rujuk sig)

agaknye nak kene upgrade core 2 duo kot at least?? :lol:

pc haku average 130kbps..

pastu saper2 yang pakai bitcomet nih..

kalau rase pc tuh 'kura2'..

aku sarankan pakai waktu x guna pc je..

tgh malam or mase nak tido..

klu nk torrent sambil guna pc jgn guna bitcomet nih

pakai jer utorrent..paling ringan dan slow

*haku x bertanggungjawab ah klu pc korang wat masalah

risiko tanggung sendiri.. -_-

Assalamualaikum...

patutlah.. awat tak habaq awai2.... adess... kucar kacir pc aku jadinya.. mouse pun mcm nak tak nak je gerak.. ingatkan virus ke, trojan ke, smpi kena restart pc aku ha... heheheeh.. kalu mcm diamonclaw pun pc pun lagging, apa lagi aku ni ha... kena angkut xeon lah ni.. hahahahahaaha

Assalamualaikum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apsal ble aku dah abis donlot die tulis file zip is currupted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

the bad thing menda ni camtu lah.. aku pakai RAM 2GB high performance lagi.. dah dual core proc..

ada gak lag... cursor mouse jadik lag.... :lol:

aku exit.. pastu aku on balik pastu ok.. maybe tak kena ngn timing dia kot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

berat ke bitcomet ni?...aku pakai x rasa berat pun..smooth jek.sambil main game ok jek..bitcomet x berat sgt pun ram usage 38mb jek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam semua..aku nk share bitcomet 0.66 nih ngan korang.

sori ah klu korang dah tau :lol:

bitcomet nih dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

lagi satu yang besh, bitcomet nih die auto bypass portforward...

so senang ah utk sape2 yg x reti nk port forward tu..mcm haku ^_^

ingat, xpayah ubah hape2.lepas extract .zip nih,

double click je icon bitcomet tuh utk run.

x payah nk install2..x paham tanye je

http://files-upload.com/Bitcomet 0.66.zip

atau

http://rapidshare.com/files/Bitcomet 0.66.zip

*korang post ek camne result korang pas pakai bitcomet nih..

haku so far gembira..hok2

ape lah.......aku try pakai sampai skarang dah setengah jam aku tunggu tak jlan pon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun same... pakai slow gak.. hhuhu.. :(

offtopic : sesaper tau laman web torrent yang lelaju skit... zero.. ko amin kt ner eh game tuh? aku pun tgh cari nih.. n sesaper ader lobang untuk dload medieval 2 secare laju... plzzz bagi link..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lek la broo..jgn la memarah..nie pn ad gak le org nak share2..

ak pkai orait jer,,,

creditz to xtreem paranoid.. B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ape kejadah ko kate ktorg tipu??

tu salah ko x dpt cofigure ngan btul...

atau connection ko mmg teruk...

jgn ko nak lempar tuduhan kat kteorg kalo ko dpt connection speed slow....

aku dpt connection utk dl gundam seed destiny (torrent 1 taun lps) avg speed 40kbps

mana la tau ko dl mende yg dah x de org seed ke...

atau ko x reti pki?? <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

relek bro batal puasa nanti..marah2 pagi buta..ko silap guna kot.

apa tu data rubbish dropped?aku tgk byk betul smpi bergig...

setiap kali data torrent aku download akan masuk sikit kat data rubbish tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tp mmg berat pun pakai benda ni..... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

adus, mcm nih user pon ader ke kat putera?

aku rase ko nie MoFiee x pandai nk gune torrent kot?

ko dah try donlot guna yg ader seeder bersepah?

hurm, cam nih ah MoFiee..

ko x payah nk torrent2 dah, ko beli jer yang ori kat kedai

pastu x payah nk flame2 kat sini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hoho~

ni lah dier...

org kasi free, merungut gak~

nak puas ati pegi beli software @ movie ori...

x lame pon ko kene tunggu~

asal ader duit sume bole jln~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KENCING KUAT LA WEY!!!!!!!!!aku pakai pun slow nak mampus........ :angry::angry::angry::angry:

Ko configure x btul kot..

Nak laju sangat buang je C2D ko tuh kat laut..

Pkai Quad Core laa bro..Aii ade jugak user camnie kat Putera..

Nak laju lagi ko try buat software Torrent sndri gerenti laju wooo~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

MoFiee

plz tone down ur word... jaga tutur kata dalam berforum ok.

tak semua perkara yang kita nk tu menjadi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko configure x btul kot..

Nak laju sangat buang je C2D ko tuh kat laut..

Pkai Quad Core laa bro..Aii ade jugak user camnie kat Putera..

Nak laju lagi ko try buat software Torrent sndri gerenti laju wooo~

ntahnye...p campak je pc ngan modem2 ko skali pastu ko pakai je mesin taip, x payah pakai pc lagik! <_<

hampeh tol, langsung x reti b'syukur... aku pakai bt ni ok je alhmdulillah....

x pun korg boleh pakai Deluge...pun cun jugak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now