• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Bitcomet Modded..pakai Nih Utk Dapat Torrent Laju

1125 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

salam semua..aku nk share bitcomet 0.66 nih ngan korang.

sori ah klu korang dah tau :lol:

bitcomet nih dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

lagi satu yang besh, bitcomet nih die auto bypass portforward...

so senang ah utk sape2 yg x reti nk port forward tu..mcm haku ^_^

ingat, xpayah ubah hape2.lepas extract .zip nih,

double click je icon bitcomet tuh utk run.

x payah nk install2..x paham tanye je

pilih ah mane2 salah satu dr link kat bawah nie

ziddu.com : download link [zidu link]

kat bawah nih pulak bitcomet 0.64,

bitcomet nih pon dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

ziddu.com : download link [ziddu link]

*korang post ek camne result korang pas pakai bitcomet nih..

haku so far gembira..hok2

http://areku.aka.my/bitcomet-066-modded

Edited by xtreme_paranoid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

memang betul la laju..cecah 100kB/s..average 70kB/s.best betul..sebelum ni pakai utorrent nak cecah 20 kB/s pun susah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam semua..aku nk share bitcomet 0.66 nih ngan korang.

sori ah klu korang dah tau :lol:

bitcomet nih dah siap mod, korang tinggal ubah download folder je

lagi satu yang besh, bitcomet nih die auto bypass portforward...

so senang ah utk sape2 yg x reti nk port forward tu..mcm haku ^_^

ingat, xpayah ubah hape2.lepas extract .zip nih,

double click je icon bitcomet tuh utk run.

x payah nk install2..x paham tanye je

http://files-upload.com/Bitcomet 0.66.zip

atau

http://rapidshare.com/files/Bitcomet 0.66.zip

*korang post ek camne result korang pas pakai bitcomet nih..

haku so far gembira..hok2

asssalamualaikom......

tumpang tayer..

aku gne streamyx 512

port kat Bitcomet klu kite ubah2 ade effect x ?

mule2 speed aku 60 - 70.

pastu aku ngade2 la tukar2 die punyer port..

hampe....

nk cecah 20 pon susah....

:(

tolong2....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape soh gatal tangan??

padan muke :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

eh..bior betul download aku cecah 60-80kbps sekelip mata..

dulu nak dpt 30kbps pun susah.. :)

thanx extreme_paranoid

asssalamualaikom......

tumpang tayer..

aku gne streamyx 512

port kat Bitcomet klu kite ubah2 ade effect x ?

mule2 speed aku 60 - 70.

pastu aku ngade2 la tukar2 die punyer port..

hampe....

nk cecah 20 pon susah....

sad.gif

apa kata kalau uninstall-reinstall balik?

port tue berubah ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalo tuka port je...

ko tuka la balik ke asal...

watpe nak uninstall?

ps: aku x download lagi, ko tny la kat sesiapa yg dah download~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hahaha..dapat ek korang torrent laju?

dah x payah nak amik vpn mahal2..

pakai bitcomet nih pon dah puas hati..

sharing is caring.. ^_^

betul tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa kata kalau uninstall-reinstall balik?

port tue berubah ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

xtreame...

ajar sket camne nak resume download aku ni??

ko kate tuka download folder??

aku resume x bolepon...

aku buat manual hash check pon x bole...

invalid katenye~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nk resume donlot ek,ko wat camnih..

ko memula tekan ctrl+o utak bukak file . torrent tuh

pastu die akan bukak task properties...

kat ujung save location ader kotak browse

pastu ko browse je file download yang br stgh jalan tuh..

nanti die akan resume donlot..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Eh aku pun xdapt..camna nak buat nih....kene download ke file tu lepas tu install ek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

buat hape proton?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

x boleh la~

sume file aku 0%

kalo bitcomet baru ni, dier cek hash sendiri...ni aku wat manual hash pon x bole~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

best bitcomet thanks to extreme_pranoid ...

average 60kB/s aku dload fail 4.8G utk line adsl enterprise 2Mb download

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

same-same Ikico : Ahli ke- 21122

sharing is caring..huhu

diamondclow, x blh gak?

haku wat camtu utk torrent haku blh..

hurm, cube try lagi.

mane tau berjaya plak ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wow macam menarik..kene try nanti huhuhu....

boleh aku parking torrent aku kat LAB kat u aku..

skrg dh upgradeke T3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku dah pakai dari minggu lepas.cecah 100++kbps gak.tp aku menghadapi satu problem,bila aku run benda tu,segala aktiviti internet lain akan jadi amat2 slow.contohnya aku nak bukak homepage firefox pun makan masa seminit dua.so benda ni aku hanya guna time aku nak tido atau time aku tak surf internet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mastakilla..ko pakai ram bape mb?

haku 512 so far ok lagi..normal

klu nk yang ringan pkai je utorrent.

setakat nih u torrent jer yang paling ringan

tapi die punye mase nk donlot..

huhuhuhu ^_^ paham2 sendiri ah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biasa lar..kalau menoren..bandwidth internet ko jd kecik...

sumernya disedut oleh aktiviti torrent...

nak stream youtube..nak surfing akan jd lembap....

lembap dari biasa....

so main ym jer lar huhuhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mastakilla..ko pakai ram bape mb?

haku 512 so far ok lagi..normal

klu nk yang ringan pkai je utorrent.

setakat nih u torrent jer yang paling ringan

tapi die punye mase nk donlot..

huhuhuhu ^_^ paham2 sendiri ah

ram aku 512.memula mmg aku pakai utorrent, average speed dlm 10kbps je.donlod movie axxo yg 700mb siapla dlm 4~5 hari.pakai yg ni..aku start download pagi,pas tengahari boleh tengok dah.puas ati.cuma kalo nak guna internet kena close dulu,baru ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

so ko patut tahu mane lebih sesuai.. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

boleh dah~

tp aku tinggalkan pc ni...

kluar plak pop up windows...

ntah aper prob ntah...

xtreame... ko penah dpt x pop up windows ni??

dier kate bitcomet encounter prob

ps: avg speed aku 80~100kbps.... :lol: package 1mbps

edit: bitcomet mod ni set half tcp open 9999999

berat pc aku...

Edited by diamondclow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

aku dh dwnload software ni..

tp mcm mana nk pkai yerk?

nk kena install bitcomet biasa dlu bru blh guna bitcomet 0.66 modded ni ka?

Edited by MAXhisham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tq.....aku nk try!!!drpd komen dr rakan2 lain sgt memberngsangkn.... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku dh dwnload software ni..

tp mcm mana nk pkai yerk?

nk kena install bitcomet biasa dlu bru blh guna bitcomet 0.66 modded ni ka?

x payah..guna cam biase jerk

klu nak cara senang skali..

ko bukak file .torrent dgn bitcomet 0.66 modded nih..

pastu ko gi kat partition D ko, ader file name torrent

semua donlot2 simpan kat situ ah ^_^

Tq.....aku nk try!!!drpd komen dr rakan2 lain sgt memberngsangkn....

try..nanti rugi plak.huhuhu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now