• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Ni Aku Punye Speed Test..

151 posts in this topic

Posted · Report post

amacam aku punya... :lol:

test 1

82862687.png

test 2

82863203.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pada pukul 13:59 hari ini

82876511.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pada pukul 13:59 hari ini

82876511.png

wakakakakaka!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pada pukul 20.34 (09/02/2007)

84234528.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Huhuuuhuhh.. Speed Test ni tak leh pakai sangat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ni Aku Punya ..tp time nih Aku tgh download dari Torrent so maybe low skett..nanti aku update yg baru ..k...hehehehe

92882124.png

Ni Plak dari server Hong Kong .....

92882713.png

Dari Server ATLANTA....Kiraan Dlm MEGABYTES ...

92883764.png

Edited by Million_Makers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni line baru betolkan ari tu (kene gigit tikus kot wakaka :lol: )

singapore

101253226.png

kalo kl

101254031.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ni aku punya. Test dgn Celcom 3G via K610i

Result

Edited by prontoxp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

100499925.png

server KL

Edited by sarge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni result aku...yg gune strimik pakej rm66 sbln...kire standard la kejaluan nya...

102138405.png

Server KL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

haa...try tgk speedtest aku lak..amacam...

102237997.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

salam,

nih aku nyer result lak... ok tak..

102239904.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jgn vaye sangat nih..

die ikut distance tuh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

untuk pengetahuan ruim_82,

aku dah cantumkan topik yg ko buka dgn yg dah sedia ada nii..

utk memudahkan kita semua nak tengok..

ok?? :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jgn vaye sangat nih..

die ikut distance tuh

ikut distance camne??server kat KL.aku kat KB.jauh jgk tu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ikut distance camne??server kat KL.aku kat KB.jauh jgk tu :lol:

ni speedtest kt ofis..nape slow ngt download die aku xaula....aku pkai server KL nyer :angry:

102643300.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

22/03/2007 12:10 PM

102661376.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni aku nyer speedtest kat computer lam Poly aku

102668927.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

102681159.png

nih aku pnyer plak....ok ke ko ni??server KL

102681647.png

Nih plak serever Singapore...

berbeza plak..sape tahu knp jd cenggini??

Edited by syarqawy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

22/03/07 2:57 PM

Australia

102693948.png

Hong Kong

102694235.png

Penang

102694599.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ye la.

distance tak salah tapu diorang nak tipu ko.

hahahhahhaha.

aku mane tau.

sevr ikut tm kot.

entahla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now