• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Sape Ada Pengalaman Dalam Bidang Moul D Gmi/

5 posts in this topic

Posted · Report post

askum.... xlama lagi aku akan masuk ke GMI ala pt poly tech-mara tu....aku d tawarkan krusus moul,,, apa pamdangan korang??? sape tahu tentang GMI? bidang moul ne sape tahu yang lbh mendalam? pinjaman dia mcm mane?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

askum.... xlama lagi aku akan masuk ke GMI ala pt poly tech-mara tu....aku d tawarkan krusus moul,,, apa pamdangan korang??? sape tahu tentang GMI? bidang moul ne sape tahu yang lbh mendalam? pinjaman dia mcm mane?

akum aku budak GMI sem 1 akan naik sem 2 kos Tool & Die. dr segi ayat yg ko gune tue mcm ko x berminat nak masuk GMI tp x pe biar aku terangkan. GMI merupakan kerjasama antara dua negara German dgn Malaysia pada tahun 1992 x silap aku la. kos yg ko dpt nie Diploma in Production Technology (MOULD Technology) @ Teknologi Acuan Plastik. keje bdk mould nie MENCIPTA Atau Menghasilkan barangan plastik contohnye coverset moto. casing komputer dll. pendek cerite barangan plastik. itu pun kalau ko bermnat untuk kerja kilang. yang aku dengar banyak student GMI dpt keje semasa belajar. Care blaja berbeza dr Universiti GMI banyak kelas isnin sampai jumaat 7.45 pg hingga 5ptg tu sem 1. tp makin ko naik sem makin banyak kelas smpai sabtu pun ada sampai malam pun ader. kena blaja bahasa jerman.ttg pinjaman plak student GMI dpt pinjaman dr MARA. tp satu je la aku ckp Awek mmg kureng la mcm x ader langsung.tu je la yg boleh tulis

www.gmi.edu.my.

askum.... xlama lagi aku akan masuk ke GMI ala pt poly tech-mara tu....aku d tawarkan krusus moul,,, apa pamdangan korang??? sape tahu tentang GMI? bidang moul ne sape tahu yang lbh mendalam? pinjaman dia mcm mane?

akum aku budak GMI sem 1 akan naik sem 2 kos Tool & Die. dr segi ayat yg ko gune tue mcm ko x berminat nak masuk GMI tp x pe biar aku terangkan. GMI merupakan kerjasama antara dua negara German dgn Malaysia pada tahun 1992 x silap aku la. kos yg ko dpt nie Diploma in Production Technology (MOULD Technology) @ Teknologi Acuan Plastik. keje bdk mould nie MENCIPTA Atau Menghasilkan barangan plastik contohnye coverset moto. casing komputer dll. pendek cerite barangan plastik. itu pun kalau ko bermnat untuk kerja kilang. yang aku dengar banyak student GMI dpt keje semasa belajar. Care blaja berbeza dr Universiti GMI banyak kelas isnin sampai jumaat 7.45 pg hingga 5ptg tu sem 1. tp makin ko naik sem makin banyak kelas smpai sabtu pun ada sampai malam pun ader. kena blaja bahasa jerman.ttg pinjaman plak student GMI dpt pinjaman dr MARA. tp satu je la aku ckp Awek mmg kureng la mcm x ader langsung.tu je la yg boleh tulis

www.gmi.edu.my.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Saya pun ditawarkan dgn bidang yg sme. Saya nk tahu silibus apa yg diajar nnty. Selain tu, kerjaya apa yg akan saya ceburi dgn bidang nie eh ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kat website gmi ada kot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Oh. Terima kmasih ye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now