• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Www.adr.com.my

821 posts in this topic

Posted · Report post

itu punya baru ker?

waranty camner?

rege termasuk shippin braper?

A'kum

New..1 year warranty ..shipping..kau dok mana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hurmm...aku area kuantan..biasa shippin under 10 rggt jerk...

ok...nanti aku infom..[beli utk membe-so tanya dia dulu]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum

Centurion 5 Casing - NO power supply, c/w side panel RM 230.00

Thanks

ni maksudnye case tade psu+side panel yg acrylic tu la kan???

waa menarik...nak beli aaa

stok ade ke??

tongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

skang nih casing dah turun rege la..mcm casing server jenis Antec/Chieftec dlm RM240 je..tanpa psu.. wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bole best price giler tak?...

saya nak 6 bijik thumb 512

3 bijik thumb 128

pda ada tak?

nak 6 bijik... pda apa yang best? rega rm1500 dan kebawah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wow..byknye duit ko..nk bukak gerai pda ke? biggrin.gif

jgn mare..juz kiddin.. rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

woo

betui ke smile??

nape tetiba je rege case turun..

rege besi/alu dah turun ke??? tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

woo

betui ke smile??

nape tetiba je rege case turun..

rege besi/alu dah turun ke??? tongue.gif

mane la aku tau..aku test survey kat imbi smalam(sabtu)..lps tu aku tgk la casing server tuh murah giler..terkejut gak aku..takkan la harge besi/alu dh turun kot.. biggrin.gif musykil tul.. dry.gif

rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bole best price giler tak?...

saya nak 6 bijik thumb 512

3 bijik thumb 128

pda ada tak?

nak 6 bijik... pda apa yang best? rega rm1500 dan kebawah

A'kum

pda tak der lagi.

128MB kingston 10 unit RM 89/pcs; 6 unit RM95/pcs

512MB Transend,Engligt,easydisk 10 unit RM289/pcs; 6 unit RM295/pcs

Promotion : Buy 10 unit 128MB + 10 unit 512MB Free 1 unit 128MB

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni maksudnye case tade psu+side panel yg acrylic tu la kan???

waa menarik...nak beli aaa

stok ade ke??

tongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

stock baru akan sampai 27/9/04 ni. Kalau nak pls confirm before 27/9/04.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

adr .... UGPM~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

smile4me...

aku kena beli barang tuk projek aku....

suma nie di support oleh projek tu ler...

tu yang nak beli PDA...

sesapa yang tadak keja, jadi la Research Assistant cam aku...

kahkahkah

pastu dapat g banyak tmpt termasuk sabah s'wak....

bukan bercutila, tapi kena buat research...

janji dapat nek kapal terbang fri....

hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bagus siot mamat adr nie. sentiasa update. keep up yr good work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bagus siot mamat adr nie. sentiasa update. keep up yr good work.

Thanks for your support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1st time aku tgk forumer mcm adr..sentiasa update..

br la ramai respon dr sesape yg nk beli.. biggrin.gif

berape rege bagi Zalman CNPS-7000A-Cu Universal CPU?ade stock x?

rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1st time aku tgk forumer mcm adr..sentiasa update..

br la ramai respon dr sesape yg nk beli.. biggrin.gif

berape rege bagi Zalman CNPS-7000A-Cu Universal CPU?ade stock x?

rolleyes.gif

A'kum,

Zalman computer product tak der aaa. susah nak jual sebab mahal sangat. anyway kalau dapat nanti..i kasi tau.

for time being..survey lah kat imbi atau low yat dulu.

bye..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stock baru akan sampai 27/9/04 ni. Kalau nak pls confirm before 27/9/04.

a'kum,

yg kau nak tu macam dlm gambar tu ke..click url

user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bro adr...blh cari Linksys WRT54G Router tak??

A'kum,

UPDATE :

model yg ada spt berikut:

1. EtherFast Cable/DSL Router; IP Router with 4-Port 10/100 Switch, 4 RJ-45 ports and 1 shared Uplink

2. EtherFast Cable/DSL Router; IP Router with 8-Port 10/100 Switch, 4 RJ-45 ports and 1 shared Uplink

3. EtherFast Cable DSL Firewall Router w/ 4-port Switch/VPN Endpoint

4. EtherFast Cable DSL VPN Router w 4 port swithc

5. 10/100 4-Port VPN Router

6. 10/100 8-Port VPN Router

7. 10/100 16-Port VPN Router

8. EtherFast Cable Modem with USB & Ethernet Connection

so yg mana satu yg u prefer..

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum

pda tak der lagi.

128MB kingston 10 unit RM 89/pcs; 6 unit RM95/pcs

512MB Transend,Engligt,easydisk 10 unit RM289/pcs; 6 unit RM295/pcs

Promotion : Buy 10 unit 128MB + 10 unit 512MB Free 1 unit 128MB

thanks

A'kum,

UPDATE !!

PDA price below RM1500 (special price kalau ambil 6 unit)

palmOne ZIRE 31 HANDHELD, MULTILINGUAL (RM588)

palmOne ZIRE 72 HANDHELD, MULTILINGUAL (RM1128)

palmOne ZIRE 21 HANDHELD, MULTILINGUAL (RM398)

picture here http://www.palmone.com/us/images/products/...hoto_zire72.jpg

palmOne TUNGSTEN E HANDHELD, MULTILINGUAL (RM788)

palmOne,T3 HANDHELD,MULTI,EFIGSBP (RM1388)

Palm T3 Bundle With Wireless Keyboard (RM1418)

picture click link below

http://www.palmone.com/us/products/tungsten/

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ader sesaper yg dah succesful trade ngn adr ker?

ok klo ader..bgtau la..

takat nih aku tgh tunggu.. external cdrw dari dier...[courier]..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tolong cek harga ni bleh...

1. coolermaster hyper6

2. thermaltake ade tak? kalau ade tower112 brape?(http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm)

3. zalman CNP S7000A CU ade?

a'kum

1. coolermaster hyper6 RM210

2. thermaltake..nope tak der...yg ada thermal grease RM30.00

3. Zalman product..tak der lagi

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ader sesaper yg dah succesful trade ngn adr ker?

ok klo ader..bgtau la..

takat nih aku tgh tunggu.. external cdrw dari dier...[courier]..

A'kum,

so far belum ada lagi..ur the first

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apsal mahal sgt....cube cek balik...rasenye hal LY baru 175...kalau salah tolong betulkan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'kum,

yg kau nak tu macam dlm gambar tu ke..click url

user posted image

yup mmg ni ler yg aku idamkan selama nih..ader ke adr??

biggrin.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now