• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Www.adr.com.my

821 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Assalamualaikum, :lol:

ADR ONLINE SHOPPING

Install adr.com.my toolbar..today

Kepada semua pengunjung forum.putera.com, kami menawarkan harga yg berpatutan kepada semua jenis aksesori komputer, termasuk notebook. Kami akan cuba memberikan harga terendah demi memenuhi impian anda. Email kami di [email protected] pada bila-bila masa. Nyatakan harga terendah yg anda perolehi dan kami cuba utk mengatasi harga tersebut sekiranya boleh. Semua harga adalah CASH N CARRY.

Penghantaran ke semua negeri Di Malaysia bagi product yang melebihi RM100.00 sahaja menggunakan nationwide express. Kos ditanggung oleh pelanggan sendiri. Minimum charge RM 16 bagi 3kg pertama dan pertambahan 1 kg tambah RM2.50 untuk semenanjung Malaysia dan minimum charge RM 17 bagi 1kg pertama dan pertambahan 1 kg tambah RM12 untuk Sabah/Sarawak.

Pembayaran hendaklah dijelaskan sebelum penghantaran dilakukan ke akaun :

Nama Akaun : ADR TECHNOLOGY

No. Akaun : 5123 4322 1901.

Bank : Maybank

ATAU

Nama Akaun : ADR TECHNOLOGY

No. Akaun : 262269 0000 2023

Bank : RHB Bank

Terima kasih kerana berurusan dengan ADR TECHNOLOGY dan pastikan anda menyertakan e-mail atau handphone anda supaya mudah untuk dihubungi oleh pihak kami.

Kami juga menerima tempahan busines card dan juga rubber stamp.

Sekian,

Rahim Aziz

ADR TECHNOLOGY

57-1 JALAN PUTRA PERMAI 1A

PUTRA PERMAI COMMERCIAL CENTRE

TAMAN EQUINE

43300 SERI KEMBANGAN SELANGOR (somewhere around Jaya Jusco, Tmn Equine)

Tel/Fax:03-8948 1736

H/P:019-345 1527

ADR Online Shopping

Yahoo Messager id : adr_faq

Edited by adr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah.. ini sudah bagus... kalo ko buat servis nie kat area aku kan bagus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

leh tanya...skit jerk.. 98pro @ 97pro ader x?

hueheuheu... details la price kt sinih

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'kum,

sebab ATI graphic card agak mahal jadi kena buat special order. Boleh order kalau confirm nak beli but for time being i find the price first and I will let u know soon.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'kum,

128MB ATI Radeon 9800SE DVI 256bit-Smart/Xpert RM 550. masih boleh runding harga.

ok..

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bleh dtg sana beli tak? tgk dulu ok ke tak, kalo ok terus beli. ok tak? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'kum,

128MB ATI Radeon 9800SE DVI 256bit-Smart/Xpert RM 550. masih boleh runding harga.

ok..

thanks

masih leh runding?

braper?

500?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

confirm ker bleh enable 8 pipeline?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hurm sofmod jadik 98pro?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

berapa rege psu antec true power 430w.?

berapa yg en. dapat offer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

a'kum,

128MB ATI Radeon 9800SE DVI 256bit-Smart/Xpert RM 550. masih boleh runding harga.

ok..

thanks

ini kalau tak salah aku, benda nie brand yuan smart vga .

kalau betul , maka 50% boleh jadi kan dier enable 8 pipe tueh.....wokeh cun!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum,

yes brand smart vga..last price RM540 dan price true power supply 420W RM 190.00 agal mahal tapi itulah harga nya.

Kalau ambil banyak 9800SE tu boleh lah kurang sampai RM525..minimum 10 unit.

ok..

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yes brand smart vga..last price RM540 dan price true power supply 420W RM 190.00 agal mahal tapi itulah harga nya.

Kalau ambil banyak 9800SE tu boleh lah kurang sampai RM525..minimum 10 unit.

OOooO kene ambik secara bulk ke?

kalo ambik satu² tak blh? hehe tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

price true power supply 420W RM 190.00 agal mahal tapi itulah harga nya.

ok dah tu... kedai kedai kat loyat pom letak rega 230-290... smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum,

yes brand smart vga..last price RM540 dan price true power supply 420W RM 190.00 agal mahal tapi itulah harga nya.

Kalau ambil banyak 9800SE tu boleh lah kurang sampai RM525..minimum 10 unit.

ok..

Thanks

betulke?

sila pasti bebetul sebab tak silap 430w bukan 420w..

konfirmkan bebetul

ANTEC TRUE POWER 430W

klu betul price dia 190..

esok lepas solat jumaat sy datang terus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betulke?

sila pasti bebetul sebab tak silap 430w bukan 420w..

konfirmkan bebetul

ANTEC TRUE POWER 430W

klu betul price dia 190..

esok lepas solat jumaat sy datang terus...

yer..tolong cek balik rege tu..ANTEC TRUE POWER 430W.kalau betul la blh dapat RM190..aku pun nak laa...kalau bawak pegi Serdang baper caj bang??

Cooler master Jet 4 @ aero 4 ade tak??kalau caj anta+pasang kat Tmn Dagang Ampang caj baper??kalau POS plak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jap aaa..aku double confirm ngan supplier....

thanks for waiting...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Boleh gi sana ambik sendiri ke...??? Address...???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum,

masih belum dapat confirmation dari supplier. kalau i dapat nanti, i reply balik.

Kalau brand lain boleh ke..enlight power supply pun ok jugak.

thanks you

address:

ADR TECHNOLOGY

57-1 JALAN PERMAI 1A

PUTRA PERMAI COMMERCIAL CENTRE

TAMAN EQUINE

43300 SERI KEMBANGAN

SELANGOR

(OPPOSITE: PASAR BORONG SELANGOR)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

takde la..sebab ckp rege antec tu seperti yg di claim mmg aku nak angkat la..

sebab murah sangat...

klu takde takpe la..

lagi satu..leh bg link list price kedai en..?

lgi senang kot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erm..cambest gak thread nih..

bleh tanye rege:(paling murah n best)

1)radeon 9550 EE

2)radeon 9600 Pro

3)radeon 9600 XT

4)nvidia fx5600 U

5)nvidia fx5700 LE

6)nvidia fx5700

ade waranti x? rolleyes.gif

k thanx! biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rase2 baik post price list kat sini.lagi senang.tul tak??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tul gak tu..ADR plzz letakkan price list untuk gc ati/nvidia..coz i'm interested..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

okeh ADR, Power Supply ZALMAN ZM400B-APS 400Watt TruePower Noiseless

berapa harga?

kalau bawah 300 aku ambik...

sebab supplier aku offer Rm300.

Kalau ko bole bagi murah aku ambik kat ko.

aku pun malas nak kayakan cina nih... ph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

A'kum,

1)radeon 9550 EE - tak pasti 9550GE-8x 128mb-Asus RM 345

2)radeon 9600 Pro - tak pasti 9600SE xpert vision RM 295

3)radeon 9600 XT - asus RM645

4)nvidia fx5600 U tak pasti fx5600 DVI - RM380

5)nvidia fx5700 LE - MSI RM498

6)nvidia fx5700 - Asus 128-RM548; 256-RM678

Power Supply ZALMAN ZM400B-APS 400Watt TruePower Noiseless - tak ada supply ZALMAN product.

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now