• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Naikkan Kembali Thread Nih

9 posts in this topic

Posted · Report post

allo....kpt sume ahli kelab intel

mari kita upkan blk thread nih.....

Lg pun INTEL dah berjaya kalahkan AMD srunk nih.....

mri up

up

up

Jgn biarkannya kesunyian............

WOKEH!>>>>>KELAB INTEL<<<<< B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ayat tak sesuai tuh LOL

Edited by Navigator®

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[tak silap aku waktu aku gi campmulai kat school aku...

cikgu aku ader cakap yg intel nih team yahudi punya heher...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aduih.....

peduli la intel ni yahudi punye ka..............

yg penting kita dah beli........

we are customer...............

tp still sunyi la

navigator>>>>>>>>x besh ke ayat tu......

?????

bg aku ayat yg besh skit.....................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

benda macamni pun jadi isu. pelik betul. habistu processor jenis apa ko nak pakai? AMD? apa ingat saham amd takda orang yahudi beli? ke ko nak pakai processor jenis motorola?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah yg penting kita niat nak gune je proc tu..................

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

benda macamni pun jadi isu. pelik betul. habistu processor jenis apa ko nak pakai? AMD? apa ingat saham amd takda orang yahudi beli? ke ko nak pakai processor jenis motorola?

:lol: best betul ayat ko azuan... hehe...

tujuan kelab intel ni di tubuhkan bukan untuk nak gaduh2...

tapi untuk kita sama2 berbincang dan mengupas isu baru..

memang dah senyap betul kelab intel ni... cian kat ku... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

:lol: best betul ayat ko azuan... hehe...

tujuan kelab intel ni di tubuhkan bukan untuk nak gaduh2...

tapi untuk kita sama2 berbincang dan mengupas isu baru..

memang dah senyap betul kelab intel ni... cian kat ku... :(

tgk peminat fanatik kelab intel putera.com dah sedih dah..apa korang dah buat nie?cian dia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

adoiii naikkan thread nih.............................................:P

'jgn gado2'

'be happy always'................................:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0