• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Mintak Tolong! May Day

27 posts in this topic

Posted · Report post

bukan die takde kawan MrAL.. die ade kawan, tapi agaknye kawan die pon fedup dgn die. nak jawapan straight to the point trus.. mane leh tahan.. terganggu la periuk nasi org lain. dah coding sama, ape cite assignment cmtuh..

lagipon aku tgk kertas yg die scan tuh pon dah setengah maut punye kertas.. dah terperonyok kat dalam beg.. aku intai gak, kot2 ade tapak kasut ke kat kertas tuh.. mmg sah teruk laa klu cmtuh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kem motivasi selama seminggu sudah sampai ke penghujungnya. Lagi pun due date untuk assignment tu dah habis. Topik dikunci harap maklum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0