• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Modernopc.com - Online Pc Performance Shop Termurah

157 posts in this topic

Posted · Report post

heatsink fan for mobo soket 775 baper bro..?
PM aku bole...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thread nie aktif lagi ke?

harap2 aktif la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

moderno aktif kat lowyat...safe trader dari lowyat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[quote name='ExSmkak' date='31 March 2010 - 11:00 AM' timestamp='1270004446' post='1023854']
moderno aktif kat lowyat...safe trader dari lowyat...
[/quote]

aku taw, aku nak dia aktif kat sini gak.. hehe...

menambahkan kemeriahan
lagi pun orang melayu nye kedai...

so gua sokong modernopc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

banyak brg aku dah beli dgn dia...

tunggu putera.com ni meriah balik macam dulu mean tiap hari, tiap masa member yg login kat putera ni pernah cecah sampai beribu...insyaAllah aku akan jemput moderno balik sini...

p/s: actually masih ramai yg tak tahu putera.com dah up balik...ada ramai otai putera dulu yg taktau pasal ni... Edited by ExSmkak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nampak Putera.com dah aktif balik :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku selalu beli kat moderno pc terutama barangan razer ,aku rasa selamat bila beli kat dia :3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now