• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Rank Oc Utk Kelab Intel

8 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

erm..aku jalan2 kat kelab amd tuh...jumpa la plak bahagian ranking nih...

so..klu kita buat rank utk kelab intell ok x?

pecah2 bnyk kategori la...klu xok...

encik semail buleh delete thread nih..

aku juz bg cadangan jerk.. :D

Edited by nelza_ax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku heran betolla......apasal x byk user bukak topic klab intel ni???baik buang je la.................(bosan)......

support la skit.....................intel........yo conroe menggganass.

oc?? ranking?? tunggu conroe lunch la....x pyh oc............AMD makan asappppppppppppppppppppppppp:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku heran betolla......apasal x byk user bukak topic klab intel ni???baik buang je la.................(bosan)......

support la skit.....................intel........yo conroe menggganass.

oc?? ranking?? tunggu conroe lunch la....x pyh oc............AMD makan asappppppppppppppppppppppppp:P

post yg berkenaan shj..yg xberkenaan post kat tempat lain..

ok....CPUZ screenie please!!!..support la ahli kelab INTEL!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

post yg berkenaan shj..yg xberkenaan post kat tempat lain..

ok....CPUZ screenie please!!!..support la ahli kelab INTEL!!!!

hang p request kat en smile mitak tolong dia delete thread mintak nasihat nih, pastu hang bukak satu thread RANKING. Hang kelola kat situ. Lagi senang dari hang minta nasihat dengan buka thread nih. Sebab nanti banyak akan sampai post-post yang tak berkenaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul tu........susah kalau kurang user nih...huhu

nak masukkan rangking x cel d aku nih......

mls la...aku mesti kalah dgn nelza punyee....huhu :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erm processor intel prescott tak panas ke bile kite oc?

erm aku oc dari 2.4ghz sampai 2.9ghz maintain je just 38-39celcius je kalau main game adela 42... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erm processor intel prescott tak panas ke bile kite oc?

erm aku oc dari 2.4ghz sampai 2.9ghz maintain je just 38-39celcius je kalau main game adela 42... :D

try la 4ghz dulu :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

try la 4ghz dulu :lol:

konfem budak tu angkat baru lepas tu. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0