• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Rezolles Net Mall ...: Making Your Life Much Easier :...

428 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

What is Rezolles_Net Mall?

Rezolles_Net Mall is an online mall which allows customers to purchase a wide variety of IT products in the convenience of their own homes or offices. Customers will be able to shop online and pay for their purchases on Rezolles_Net Mall through Internet Banking system.Rezolles_Net Mall accept payment from OCBC Bank, Maybank, and CIMB Bank.We provide a wide variety of payment methods to ease you.Rezolles_Net Mall provide delivery service to deliver the orders to your doorstep so you dont have to waste your time and money to go to shop and saves up your petrol too.

Benefits of shopping with Rezolles_Net Mall

We at Rezolles_Net Mall committed about our service and price.Our price is much cheaper compared to others online shops.Thats because Rezolles_Net Mall cuts down on unnecessary costs and other miscellaneous costs, so that makes our price much cheaper than others.Last but not least, we give points for the money you spend.Later you can use the spend to buy products at Rezolles_Net Mall

Rezolles_Net Mall makes your life much easier

At Rezolles_Net Mall, we are committed to make your life much easier.Thus, we provide delivery service to your doorstep in order for you to saves up for unnecessary cost such as petrol and also saves up your time too.You dont have to waste your time to go to shop to buy product that you can get through online.Delivery usually in 1 DAY after the order has been placed.All you have to do is select your desire product(s) and make your payment via Internet Banking.Its FAST, EASY and SECURE.Your safety and privacy is our major concern and we do our best to ensure you have a great shopping experience with Rezolles_Net Mall.

Customer Support Service

At Rezolles_Net Mall, you can count on us.We do provide customer support service after the sale.We dont let our customer handle the problem on his/her own.We provide support via Email, Ticket System and also over the phone.Customers can contact us and we will try our best to help you to solve your problem.

Our Mission and Vision:-

to provide the easiest and convenience way to online shoppers to shopping from your computer .

to save your time & money from unnecessary things like traffic jam and petrol consumption .

to provide the Fastest and Cheapest Online Mall in Malaysia .

to provide consumers with a privacy and freedom in selection and decision to spent your money to buy the required products online .

to keep the consumers informed on any latest products updates, price and technology available in the market .

to fully utilized the power of internet facility in order to ease your daily life .

Visit Rezolles_Net Mall at http://www.rezolles.com NOW!!!

ATTENTION : Please visit Rezolles_Net Mall using " www.rezolles.com " URL, we have already "terminate" rezolles.net URL.

Sorry for the inconvenience

dlvrv2.jpg

pointsv2.jpg

Edited by Rezolles_Net Mall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Congrats..aku akan support..pasal site tu aku tak ada komen buat masa ni..cuma flash intro tu aku rasa tak payah pun tak apa..straight to the site..lagi bagus. BTW..selamat maju jaya...

Aku tengah tengok budget aku...kalau ada benda yang aku rasa nak beli aku try cari kat site ko.....Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Congrats..aku akan support..pasal site tu aku tak ada komen buat masa ni..cuma flash intro tu aku rasa tak payah pun tak apa..straight to the site..lagi bagus. BTW..selamat maju jaya...

Aku tengah tengok budget aku...kalau ada benda yang aku rasa nak beli aku try cari kat site ko.....Good luck

sad.gif ramai complaint cakap flash suruh throw away jerk....aku pun rase camtue gak....kalau ade BUG...tue penting tue....kene report.... tongue.gif takut org order tak masuk...atau orang order nak satu jadi 10...heheheh rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

cuma flash intro tu aku rasa tak payah pun tak apa..straight to the site..lagi bagus.

DONE laugh.gifrolleyes.gifph34r.gif

Edited by Rezolles_Net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dry.gif Terdapat beberapa kekeliruan sedikit bile korang register di mall...

Sila lihat gambar dibawah:~

user posted image

Arrow yang colour BIRU tue adalah tempat letak alamat pertama.

Arrow yang colour MERAH tue adalah tempat letak alamat kedua.

Jika alamat camnie

No 9 Jalan Suria Jaya (Diletakkan di Street address yg kale BIRU)

Taman Bestari (Diletakkan di Street address yg kale MERAH)

Kelana Jaya

Kalau yg alamat single...Contoh:~

No 9,Jalan Suria Jaya (Isi yg field kale biru sahaja)(tinggalkan kosong yg kale merah)

Kelana Jaya

Ok...bagi mereka yg dah register...tetapi terdaftar dengan kesalahan yg baru cakap nie.....Saya akan betulkan.....Okay....

_________________________________________________________________

Lagi satu....kalau ade barang yg korang nak...tapi mall aku takde letak.....antar email ([email protected])...kite akan selongkar satu lowyat dan cari....tgk laa....kalau sume kedai takde...tue lain cite....(All it hypermarket)...Caj all it hypermarket nie lain sket...kene kai pos laju....mahal skit la kalau pos laju....(barang yg REQUEST sahaja di caj dengan pos laju)...Kalau kat negeri korang....nak sume kedai takde...baru tanye... biggrin.gif

_________________________________________________________________

P/s:Nie adalah Visi mall kami.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok...loud and clear.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rezolles.. Ko promote tak mall ko kat tempat lain selain putera.com?? Kalo belum promote aku cadangkan ko promote kat semua pelusuk dunia cyber yang ko boleh capai.. Good Luck...

p/s: ko dari dulu (masa mula2 ko belajar wat website kat localhost) sampai sekarang bersemangat giler! Best ah ko!! biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rezolles.. Ko promote tak mall ko kat tempat lain selain putera.com?? Kalo belum promote aku cadangkan ko promote kat semua pelusuk dunia cyber yang ko boleh capai.. Good Luck...

Yup.....Dlm perancangan....putera nak iklan jugak nanti...letak ADS(Flash) di login page biggrin.gif.....Selain dari putera.com...kat mane leh aku iklan? rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

p/s: ko dari dulu (masa mula2 ko belajar wat website kat localhost) sampai sekarang bersemangat giler! Best ah ko!!  biggrin.gif

EHeks eheks... laugh.giftongue.gif Tue pun dengan adanya bebudak putera. (Ongbook,Phsycox dan lain-lain lagi.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Rezolles_Net Mall akan ditutup disebabkan kerja-kerja pemulihan kecemasan dan akan dibuka semula secepat yang mungkin.

Edited by Rezolles_Net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

biggrin.gif Rezolles_Net Mall memerlukan pembekal CD Linux...Siapa berminat...PM saya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Amboi rezolles semua ko nak angkut.. tongue.gif Buat exchange link lah.. Kita buat dalam bentuk refferal.. Kalo orang pergi ke rezolles mall dari linuxcd.e-niaga.biz dan orang tue beli produk ko, ko bagi aku sikit komisen.. Dan begitu juga sebaliknya.. Amacam?? Deal?? smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aaai???aku bukannya nak menggugat.....bisnes kita....ape kate....ko supply brg cd linux.......hurrrm....nak???

huhuhuhu...aku takde laa nak angkut sume.....kih kih kih....lagi satu soklan umum..

hdd maxtor 40GB berat die bape KG??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hmm.. kalo supply tu tak nak lah.. Aku cuma boleh offer macam di atas.. smile.gif

Hdd maxtor?? Tak penah lak timbang.. dalam 2 kg kot??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

cube X-Plain Skit la...aku tak brape paham...

Maksudnya bila orang klik banner linuxcd kat website ko dan orang daftar akaun dan beli cd linux kat linuxcd ko akan dapat komisen ikut % dari harga jualan (boleh dirunding).. dan begitulah sebaliknya kalo orang klik iklan rezolles mall kat website aku pastu pegi kat website ko dan beli barang dari ko aku akan dapat komisen sikit..

Aku akan sediakan sistem di mana ko boleh tengok jumlah cd yang dijual dan jumlah komisen ko.. Aku pulak boleh tengok komisen aku.. Cuma barang yang dibeli oleh orang yang klik banner kita tue dipaparkan.. Tapi kene ubahsuai sikitlah fail osCommerce.. Komisen tu kita bagi setiap akhir bulan..

Contoh url refferel ni macam linuxcd.e-niaga.biz/index.php&ref=rezolles.. <- contoh jer nie.. tak berfungsi ape2.. Jadi aku akan rekod ref=rezolles tu dalam database akaun pelanggan..

Aku tengah merancang tambah produk lain selain cd.. Jadi ko pon boleh dapat komisen dari produk baru aku..

smile.gif

Edited by b1naryc0de

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Memang aku akan kasi ko skrip dia lah.. Tapi kalo ko nak, bagi aku masa lebih kurang 2 minggu untuk aku buat dan test skrip tue..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

lame sangat 2 minggu dry.gif

Edited by Rezolles_Net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Pengumuman Penting

Mulai pada 5/02/2006,Layari Rezolles_Net Mall dengan menggunakan URL www.rezolles.com :rolleyes:

Terima Kasih

Edited by Rezolles_Net Mall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku tengok menarik jugak web site kau nih ..tahniah la semoga berjaya ..cuma aku nak kasi idea sikit... aku tengok ramai juga forumner kat sini yang berminat nak buka cc, so apa kata kau create package untuk orang nak buka c.c cthnya mini package untuk 10 biji pc sekali siap boleh running...harga kasi competitive punya pastu buat affiliate program, sapa refer customer dapat 3% contohnya..tu je la idea aku...kalu jadi kasi tau sbb aku nk jadi affiliate smile.gif

p.s aku suka tengok orang berjaya ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku tengok menarik jugak web site kau nih ..tahniah la semoga berjaya ..cuma aku nak kasi idea sikit... aku tengok ramai juga forumner kat sini yang berminat nak  buka cc, so apa kata kau create package untuk orang nak buka c.c cthnya mini package untuk 10 biji pc sekali siap boleh running...harga kasi competitive punya pastu buat affiliate program, sapa refer customer dapat 3% contohnya..tu je la idea aku...kalu jadi kasi tau sbb aku nk jadi affiliate smile.gif

p.s aku suka tengok orang berjaya ...

Hurrrm... cadangan akan dipertimbangkan...

TQ... laugh.gifph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalu jadi kasi tau sbb aku nk jadi affiliate smile.gif

Affiliate program dah ade...cuma masih dalam UJIAN....(Alpha).....Affiliate nie...kene letak ADS laa...dan alamat mall aku akan jadi... www.rezolles.net/?=(namarefferal).....seandainya...org tue register....ko tak dapat ape ape laa.. laugh.gif sebab die register jer... rolleyes.gif Tetapi...sekiranya...die MEMBELI sesuatu....dapat la dalam 3%(seperti yg ko minta).....(3% dikira melalui keuntungan...bukan jumlah keseluruhan harga produk)...maklumat lanjut?PM saya...tanya soklan specific...

rolleyes.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Exchange link(s) telah diwujudkan di Rezolles_Net Mall (Dalam Pembinaan)...

Sila lihat dan beri komen atau cadangan di http://www.rezolles.com/link_us.php ....Jika anda berminat....sila letakkan link mall kami di web anda...pihak kami akan periksa...dan...jika semuanya berjalan lancar....pihak kami akan letakkan pula LINK anda di http://www.rezolles.com/partner.php

<Cadangan amat diperlukan>

Edited by Rezolles_Net Mall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now