• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

• • Intel Overclocking Thread • •

60 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

aku dah PUSS RAM .

emm

naik sket je. 2.5 , Volt amacam nak kasi HiGH ker??? atau normal jerk..

nih detail sket

IPB Image

IPB Image

aku puss 2T lansung takleh boot.. Cabut battery settle wakakakaka

so amacam nak kasi High ker.. ram volt??

test main game.. leh tahan.. lamer gak..

IPB Image

Edited by Navigator®

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

naikkan vdim lagi bro..tgk cmner..

kasi meriah cket ...

IPB Image

aik??????apsal post aku bergabung??okhhokhok..

update!!

IPB Image

Edited by nelza_ax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pon tak paham BIOS aku nih,.

takder pilihan.. cumer high normal.. hampeh..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

buhsan t0l arinih..saja post bg meriah :lol:

IPB Image

Edited by nelza_ax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

c2de4400342mhzx10te4.th.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

c2de4400342mhzx10te4.th.jpg

********

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hehehe psal bro?

Bukan daily use, just utk benchie je, lagipun Vcore tinggi sangat 1.5x..

Daily use just 3.2Ghz B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

software ape untuk test CPu kita stabil selepas buat OC?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

la... selama ni ko oc tak buat stress test ke??huhu...

kami guna orthos, OCCT, prime95 dan Super PI

pilih je mana2 satu pun. tapi aku prefer prime95.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak ade ar..aku gune CPU Stability thn 2000 punye....versi lama ar..ok..thanks..aku dah download Prime95..nie...mlm nie aku try stress...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0