• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

Ni la gambar PC aku yang tak power macam gengstapo :(

mehdesktop3ry.jpg

mehdesktoppart21zm.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fuyooooooooooooooooooooooooo ..... cayalah dewa hitman66 .... :D

Tapi ko post la skali gamabr rajah dalaman PC tu.. nak tgk.... >_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

membe aku baru beli casing nie...rm160 je...dgr cite casing nie nye airflow bagus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fuyooooooooooooooooooooooooo ..... cayalah dewa hitman66 .... :D

Tapi ko post la skali gamabr rajah dalaman PC tu.. nak tgk.... >_<

Ugh,dalam tuh bahaya beb nak tengok.Bersepah wayer kat dlm tuh..

Nanti kalo aku ader masa nanti aku bersihkan wayer tuh pastu post gambar tuh kat korang XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Turn aku plak...

Xderla power sgt pc aku nih simple jerrr...biar simple asalkn power... huhuhu :P

cam0006.jpg

cam0005.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Banyaknya brg kat meja ko 0_0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Banyaknya brg kat meja ko 0_0

Standard r..aku gunakn ruang meja 2 seblh mngkin tuk letak brg....

Edited by Angkasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa maksud power? adakah disebabkan berwarna warni dan skin windows yang berwarna warni?

ini yang dimaksudkan dengan power! -> http://www.azuan.biz.tm/uptime.aspx

tengok uptime tu. tu baru power. stakat bukak pc sehari 2-3jam main game lepastu shutdown, tu bukan power namanya.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ah ah ah ahahahah lariiii (lari terkangkang macam budak crap)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

?

aku tak pernah tutup PC sejak aku kat EP nihsebab PC aku dah jadi torrent server kat situ ROFL..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stakat cerita takda bahan bukti (bergambar, menunjukkan uptime ke apa ke) semua orang boleh cerita. budak crap ostolia pun reti cerita itu ini tanpa bukti.

kasik printscreen uptime la. kalau windows xp, boleh taip systeminfo kat command prompt, nanti ada uptime. kalau windows cap lain, ada 3rd party uptime.exe untuk display benda tu :P:D:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ni gambo PC aku yg agak huduh :lol::rolleyes:

IPB Image

Ni isi perot dia laks... :P

IPB Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuh dia..rig 4Ghz..32s superPI 1Mb..xleh up lagik ke? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa maksud power? adakah disebabkan berwarna warni dan skin windows yang berwarna warni?

ini yang dimaksudkan dengan power! -> http://www.azuan.biz.tm/uptime.aspx

tengok uptime tu. tu baru power. stakat bukak pc sehari 2-3jam main game lepastu shutdown, tu bukan power namanya.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ah ah ah ahahahah lariiii (lari terkangkang macam budak crap)

Pelayan web ini telah berlari selama:

0 hari, 6 jam, dan 50 minit tanpa henti.

aiks...7 jam ja??

aku nak join jugak ngan box intel zaman british aku..hahahaha :lol:

dsc01679kl8.jpg

yg kanan tu homewebserver uptime

P3 Slot 500Mhz

512MB

HP Intel Ori Board

yg tgh tu router/gateway/firewall aku

Celeron 400Mhz

256MB

Intel Ori Board (ES)

dua2 24/7..hanya TNB yang mampu menghalang..wahahaha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuh dia..rig 4Ghz..32s superPI 1Mb..xleh up lagik ke? :P

Dah pencen :lol::rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stakat cerita takda bahan bukti (bergambar, menunjukkan uptime ke apa ke) semua orang boleh cerita. budak crap ostolia pun reti cerita itu ini tanpa bukti.

kasik printscreen uptime la. kalau windows xp, boleh taip systeminfo kat command prompt, nanti ada uptime. kalau windows cap lain, ada 3rd party uptime.exe untuk display benda tu :P:D:P

okokok nanti aku kasi bukti ok :P

aku tunjuk LAN connection aku.Tengok brapa lama dia online.Rasa2nya boleh tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

buktikan ..nak tengok gak..power ke tak power ..lawa ke tak lawa..hehehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku punya PC tak lawa power & lawa macam korang punya :(

Anyway,ni buktinya:_

lansa5.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aiks...7 jam ja??

rilek. aku baru lepas restart sebab haritu ada 7 sekeriti update dari windowsupdate.

setiap kali aku restart, lebih kurang 2-3 minggu sekali je aku check update. jadi sila sila la click link tu setiap hari ye. iohkokohkohkohkh

?

aku tak pernah tutup PC sejak aku kat EP nihsebab PC aku dah jadi torrent server kat situ ROFL..

memula dia kata TAK PERNAH tutup

Aku punya PC tak lawa power & lawa macam korang punya :(

Anyway,ni buktinya:_

IPB Image

rupa rupanya screenshot dia menunjukkan dia PERNAH tutup/restart pc tu 3 hari lepas.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ahahahahah lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii... (trademark apek crap ostolia)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rilek. aku baru lepas restart sebab haritu ada 7 sekeriti update dari windowsupdate.

setiap kali aku restart, lebih kurang 2-3 minggu sekali je aku check update. jadi sila sila la click link tu setiap hari ye. iohkokohkohkohkh

Microsoft-IIS/5.1

ooo..windows..tak perasan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rilek. aku baru lepas restart sebab haritu ada 7 sekeriti update dari windowsupdate.

setiap kali aku restart, lebih kurang 2-3 minggu sekali je aku check update. jadi sila sila la click link tu setiap hari ye. iohkokohkohkohkh

memula dia kata TAK PERNAH tutup

rupa rupanya screenshot dia menunjukkan dia PERNAH tutup/restart pc tu 3 hari lepas.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ah ah ah ah ah ah ah ahahahahah lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii... (trademark apek crap ostolia)

oit?Bila masa aku kata tutup.Aku restart je la ;)

ko jgn plak nak buat flame bait plak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x10³

bila masa pulak aku flame bait. eh bait tu apa? byte dalam bahasa melayu ka? :lol:

ooooo aku ingatkan ko maksudkan komputer ko tak pernah shutdown/restart sebab hosting torrent server dan uptime ko lama boleh cecah 100 hari

sebabtu aku mintak uptime. kalau macamtu ko restart 100 kali seharipun takpa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Uptime pun nak kecoh?haha

takde maknanya :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kecoh sbb rasa hebat dan 'kuat'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ops! keccoh ke i? ala kalau tak keccoh kang mati pulak subforum ni kan kan? eh kenapa ada quote 'kuat' tu? jangan la quote macamtu. takut la saya. :ph34r: habistu kalau aku ni 'kuat' maknanya ko tu 'kuat²' la kot sebab ko lagi keccoh dari aku kan, tengok kiraan post ko pun boleh agak la. tak gitu? IPB Image

bai de wei, inilah perubahan zaman dari tahun 2004-2006:

2004:

IPB Image

2005:

IPB Image

2006:

IPB Image

2007:

pakai AMD kot? :lol:

harap kekecohan ini mendapat pertimbangan sewajarnya dari pihak tuan-tuan yang hebat dan 'kuat' itu. err kalau nak puji gambar-gambar tu straight forward la ye, jangan pulak ada ' ' kang. keh keh keh keh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

uiks? IIS6 bukannyer 6 ker? bukan ker 5.1 tuh windows xp?

ekekekeekekek. ntahnyer kecccccccioh ler korang kat sini. kang geng geng Anand Muthusamy ngan Doraisamy nengok ngkorang kat sini mesti derang pakai gelak. ekekekekekekekekke.

aku nak tayang pc intel aku pung dalamnih takleh gaks, pasai standard sangat. almaklum ler pakai pc branded keluaran HP.

uikssss. mana ngko dapat pc compaq tuh zuan? siap run bsd nampak tuh. tengah install ler tuh. ekeke anyway, setiap tahun ader perubahan memang gempar ler. nih ikhlas nih takdek " " nihh :P tahun depan pakai server rack plak kot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0