• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

tunjuk la isi perut dia skit ku nak tengok... hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

akan ku tunjukan tapi bukan skang...digicam takde huhuh...tapi yang nie ader la satu lagi gambr..

IPB Image

tapi yang nie pon tak berapa jelas gak...aku ingat nanti nak kene tutup ar neon tuh..silau hehehehee....tapi nmpak gak ar isi dalam tuh :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erghhhh!!!My eyes!!!

apsal aku engok bersepah jer wayer kat PC ko.Ikat ler pakai tape..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

terang betul neon ko tu...

brapa batang ko letak?

brand apa? sakit jugak mata ku tengok...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pny yg terbaru :lol:

IPB Image :lol:

IPB Image

erm..apsal kaler jd cmnih aa??pelik tol..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Fuyooooooooooooo..........

Canggih gilerr (canggih gila) hang punya komputer nelza yekkk... siap ada kaler-kaler luna ngan buncho tuhh... Weh baru tambah UV lamp ka? Orang kaya baru nampak... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuhu...takde lagi ke yang nak post gambo nie...nak tgk gak.....c bersarang wakakakak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lawa siot pc ko...berwarana-warani :P

yang merah tu cooler graphic card ko ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

coolviva tuh camner ko jadikan warna merah eh?Ko dip logam warna biru tuh dgn cecair UV warna merah ke???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lawa siot pc ko...berwarana-warani :P

yang merah tu cooler graphic card ko ke?

yupp..coolermaster coolviva...

coolviva tuh camner ko jadikan warna merah eh?Ko dip logam warna biru tuh dgn cecair UV warna merah ke???

poster kaler oren

B)

skunk da xde..kosong je..

tuka TT waterblok pulok :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

camtu pon bleh ek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak tenye sket..

pentium 4 nortwood tu mcm ne ek?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nie gamba pc aku yang lame...Image409.jpg

nie gamba pc aku yang baru...Image432.jpg

hardware same...casing je yg berbeza...huhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dsc002719ne.th.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

koie06 bleh tahan pc ko....

yang baru tu case apa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yg baru tu casing HEC model 6919...kalo x silap aku ade bukak thread pasal casing nie kat sini...aku nak jual casing nie...kalo berminat g la carik thread aku kat jual beli...siap ade review lg...haha...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Walau eh,luv guner casing yang samer dgn aku XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yg mane satu casing die?x jumpe pun die nye post...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tengokmsig dier aku dah tahu XD

Lawa gak casing tuh.Nanti aku postkan camner bentuknya..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Walau eh,luv guner casing yang samer dgn aku XD

mane leh tahan beb.. aku tgk ko pakai casing tuh mcm lawa aje.. aku pon angkat laa satu.. bukan duit aku pon, tibai je.. ehehehe.. baru sempoi ckit bile smua h/ware aku dok kat dlm casing first class cmni.. tp ari tu aku ade tgk satu casing harge dlm 9ratus lebih.. ape bende yg ade aku pon xtau sampai jadi mahal cmtuh.. leh dpt proc tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

casing korang semua best2... ku guna casing yang rm 100 je... hehe... tengok la.. kalau ada rezki lebih ku pun nak tukar jugak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mane leh tahan beb.. aku tgk ko pakai casing tuh mcm lawa aje.. aku pon angkat laa satu.. bukan duit aku pon, tibai je.. ehehehe.. baru sempoi ckit bile smua h/ware aku dok kat dlm casing first class cmni.. tp ari tu aku ade tgk satu casing harge dlm 9ratus lebih.. ape bende yg ade aku pon xtau sampai jadi mahal cmtuh.. leh dpt proc tu..

lol XD

Baru sedap mata memandang skit kalo dpt tengok casing lawa.Kalo hardware best tapi casing hempeh.Lain pulak rasanya XD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

owh...kire korang ngah borak pasal PowerLogic Atric 5000 ek...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0