• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

hijo..macam hulk..hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mak ai... sampai 3 hdd... sah space kecik2 tu...  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Shuuuuuuuuuussss....... mentary malu la aku. Diam-diam la biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hijo..macam hulk..hehe

hehhehee... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehhehee...  tongue.gif

Hijaunyeee, weh ko ni ahli kelab alam sekitar ke? laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak...ahli kelab intel... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ahahahaha. dah lama aku tak tgk bilik tuh. slalu tumpang lepak kat situ dulu. ahahahaha kantoi. siap susun hanset lg kat tp notebook. saspek yg arshad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ade x sesape yg pakai Intel Dual Core yg baru kat sni? biggrin.gif plz list up ur spec here..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

user posted image

memeriahkan topic.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semak giler arhg...

huhuhuh........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

semak giler arhg...

huhuhuh........

Fuuuyooo siap ada nama tu kat cassis. Takut orang curik la nie tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

heheheheh...tu UV CCFL ke..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

heheheheh...tu UV CCFL ke..?

uv la tuh...tp amik kol 12tghari..

bukak lampu lagik...

hehe..tuh yg xnampak hape tuh...

uuuyooo siap ada nama tu kat cassis. Takut orang curik la nie

nama awek aku tuh.. tongue.giflaugh.gif

Edited by nelza_ax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

user posted image

amik...lagik cunn...pc aku pas tsunami ari tuh..wakaka...

hdisk tunggang terbalik..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu bebetul tunggang terbalik... tgk board hard disk tu aku rasa Western Digital kan?... heheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu bebetul tunggang terbalik... tgk board hard disk tu aku rasa Western Digital kan?... heheheh

Komputer dia tue selepas 10 hari hanyut kat laut baru dijumpai dekat kawasan pokok nipah. Tue yang tunggang buyong HD semua. Tapi tak masuk kosmo la komputer dijumpai di kawasan semak! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu bebetul tunggang terbalik... tgk board hard disk tu aku rasa Western Digital kan?... heheheh

itu la org panggil removeable drive laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah pc ape tu?prinsip aku biar luar nmpk buruk,asalkn performance cun..tp ko nye nih cam kategori biar dlm buruk,performance plak camne? biggrin.gif

x de ke sesape dh pakai intel dual core? rolleyes.gif nk tgk gak rig dual core biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah pc ape tu?prinsip aku biar luar nmpk buruk,asalkn performance cun..tp ko nye nih cam kategori biar dlm buruk,performance plak camne? biggrin.gif

x de ke sesape dh pakai intel dual core? rolleyes.gif nk tgk gak rig dual core biggrin.gif

Tunggu ko pakai dulu.. ph34r.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah pc ape tu?prinsip aku biar luar nmpk buruk,asalkn performance cun..tp ko nye nih cam kategori biar dlm buruk,performance plak camne? biggrin.gif

x de ke sesape dh pakai intel dual core? rolleyes.gif nk tgk gak rig dual core biggrin.gif

aku punyer kategori

dalam buruk

luar burok

perfomance terok..

tuh gambo lamer ar..skunk da laen.. laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku nak post gak gambr pc aku...skang nie tgh mencari digi-cam..tak jumpe2 lagi...slaku ahli kelab Intel maka sy seharusnye post gambr pc kan?heheheheh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

post la jangan tak pos...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

heheh...takde lagi ar digicam nih...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

IPB Image

nie gambor pc aku...tak jelas sebab amik pakai handset...nanti aku post yang lg jelas..wat sementara waktu yang nie jek :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aper benda tuh kat belah bawah tuh..bersinar nampak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

neon tuh...letak satu kat bwh...lagi satu kat tepi :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0