• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

mak bapak nyer pc. aku ngatkan modesto td. ahahaha. kipas tu kalu tak ckup sejuk lg taktau la. tak penin ker lampu terang2. hehehe no offence

ala..lampu patutnye kelip kelip kalo ade gegar sket..tapi dah biul..tu pasal la aku on kan jerk..pening gak..huhu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tp mmg saspek la pc ko. cam aku nih ape jer ade. seketul je pIII. tp aku syukur masih bleh main gta SA. ahahahhaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tp mmg saspek la pc ko. cam aku nih ape jer ade. seketul je pIII. tp aku syukur masih bleh main gta SA. ahahahhaa

eh..leh main GTA sa orait la tuh..gta sa tuh pun nmpk cam berat gak..

ni satu-satu aset aku yg ade...hehe..spec die kat bwh nih..AMD akunyer pon same..cuma casing jer lain2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tp mmg saspek la pc ko. cam aku nih ape jer ade. seketul je pIII. tp aku syukur masih bleh main gta SA. ahahahhaa

eh..leh main GTA sa orait la tuh..gta sa tuh pun nmpk cam berat gak..

ni satu-satu aset aku yg ade...hehe..spec die kat bwh nih..AMD akunyer pon same..cuma casing jer lain2..

alala..perlahan2 la maximesz..wlpun kalo ade benda baru kita tak dapat rasa skrg..nnti kalo sume rege ok..ko balun la betul2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

maximesz... bila nak post gambar pc ko pulak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku tak der camera ar. camera phone jer ada. cane nak post gbr pc aku. selirak la. cpu kat byh. monitor atas. sib baik ada bini leh tlong kemas kan. kalu harap aku, kemas gak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku tak der camera ar. camera phone jer ada. cane nak post gbr pc aku. selirak la. cpu kat byh. monitor atas. sib baik ada bini leh tlong kemas kan. kalu harap aku, kemas gak.

camera phone pon boley

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe... betul2.. post la dulu yang mana ada... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe... betul2..  post la dulu yang mana ada... biggrin.gif

ntah..sebat jer kamera sape..pastuh copy ar dalam pc..huhu..takpun pakai kamera kodak tuh..pastu g cuci, scan,upload dalam ni..

gambar tuh letak dlm album.,wat koleksi tahunan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Perghhhhhh..... PC lawa sungguh. Bleh terbang ni! PC aku x la lawa sangat tapi bleh la sesuai dengan tuannya yang hidup serba kesederhanaan :-

user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bleh tahan mobo... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bleh tahan mobo... biggrin.gif

Mobo dah buruk, x best plak tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni dah tahap gaban dah ni. ahahahaha. arshad x3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok ape nih..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

server azuan.biz.tm berwajah baru! kira orang kampung cakap "baru la senonoh sikit!" hokhokhokhokhokhokhoko

user posted image

aku sebenarnya tak berkenan pun dengan lampu tu, kacau aku nak tido memalam, sudahnya aku kena cover dengan buku untuk tutup lampu tu. tengok la satu hari esok aku cabut led dia tu.

user posted image

pandangan dari tepi. sapa cakap hiding cable tu satu seni? sebenarnya lagi berselirat lagi la berseni! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahahah

lepas pakai casing tu suhu dalaman jadi macamni:

user posted image

tu bukan idle temp, hari aku sempat tengok (tak sempat nak diprintscreenkan) suhu processor jatuh jadi 31c. macamni baru la ais di kutub utara dan selatan tak mencair kan kan kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah icute kan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

waa... menarik ma pc korang.. huhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pheeeewwweettt! Casing thermaltake tuu. Kabel PSU salut plak! Power dalam senyap ni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

budaq_ekz ko guna hsf apa tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

uiks... kat signature ada letak..

Thermalright SP-94 + Vantev Tornado 92mm with low speed..

tak tahan bunyi... bising bangat,,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Perghhhhhh..... PC lawa sungguh. Bleh terbang ni! PC aku x la lawa sangat tapi bleh la sesuai dengan tuannya yang hidup serba kesederhanaan :-

user posted image

coolviva tuh dah xdak ek!!!mau igt!! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

coolviva tuh dah xdak ek!!!mau igt!! laugh.gif

Yeea betul tuh, HDD yang akt tengah tu pon "hilang" gaks laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mak ai... sampai 3 hdd... sah space kecik2 tu... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

hehhee.... ni gambar pc aku.... huhu..... jgn tgk pc...tgk notebook.... yang pc tu bkn intel based ... hehhe...tau2 jela pakai ape.... laugh.gif

huhu.... bersepah gilerrr.... rolleyes.gif

user posted image

Edited by athlonium

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0