• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

heheh mentary...aku pos P2 aku leh x?huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stakat sembang kosong tak guna oi..

user posted image  user posted image user posted image user posted image

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahaha lariiiii (tredmak budak crap  mesian mengaku ostolian)

ni ke yg jd web server azuan.biz.tm??? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

heheh mentary...aku pos P2 aku leh x?huhu

Bleh no hal... biggrin.gif

ni ke yg jd web server azuan.biz.tm??? biggrin.gif

Beginilah keadaan yang dikatakan server azuan.biz.tm... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stakat sembang kosong tak guna oi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Takkan sapa2 pun tak nak post gambar kat sini kot...

baru berapa je ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ya betullll!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sogan kot... maklum la majoriti pemilik intel kat sini antik2 belaka & ade yg takde digital kamera kot... termasuklah aku...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

emm...

macam tu ker....

ku pun macam tu jugak...

tapi pandai2 nak hidup... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sopan betul...

macam kat offic je... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni kopmputer rumah saya.................

user posted image

kemas siyot...macam kat...... laugh.gif .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kemas siyot...macam kat...... laugh.gif .

mmg la..

time tu hari raya pertama thn ni...

raya mesti kena kemas rumah...

lgpun ayah saya membebel kalau meja komputer

sambil tunggu family saya bersiap nak pegi beraya,

alang2 pegang kamera, 'zap' je la gambar desktop rumah saya.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

memang betul2 sopan...

kalau meja pc ku macam tu... tak tau la...

dah lah barang pun penuh... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mmg la..

time tu hari raya pertama thn ni...

raya mesti kena kemas rumah...

lgpun ayah saya membebel kalau meja komputer

sambil tunggu family saya bersiap nak pegi beraya,

alang2 pegang kamera, 'zap' je la gambar desktop rumah saya.....

nnti aku post gamba pc aku time raya...hehe..tggu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pc ku duduk dalam bilik je...

jadi dia tak sempat nak menyambut raya... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

user posted image

hehe... ni lak aku punya pc daaaa.... serabut jeee...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lebih kurang ku jugak la....

cuma speker ku je yang lebih sebab guna 2 set Edifier 2.1 & 5.1,

yang menampak keserabutan yang lebih... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Bawah meja ko tu pun sperker jugak kan? Dia punya Center Subwoofer...

Jenis apa tu, besar gabak ku tengok...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sistem terbaru aku:

user posted image

kalau compare dengan pc Prince of Andalus, sapa lagi kemas?

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahahah runnnnn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Lebih kurang ku jugak la....

cuma speker ku je yang lebih sebab guna 2 set Edifier 2.1 & 5.1,

yang menampak keserabutan yang lebih...  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Bawah meja ko tu pun sperker jugak kan? Dia punya Center Subwoofer...

Jenis apa tu, besar gabak ku tengok...

bawah meja tuh subwoofer dia... tak tau mana nak letak last2 duk bwh situ... jenis Altec lansing.... model ADA 305 kalau tak silap.......

Edited by tHe_bUgS 08Z

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sistem terbaru aku:

user posted image

kalau compare dengan pc Prince of Andalus, sapa lagi kemas?

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahahah runnnnn

ni dah masuk tahap hardcore ni. jgn jd cam budak kena letrik dah. hehehhe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

azuan pernah kena jugak tu... nasib umur panjang je... tu pun tak serik2 lagi... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ni Akunyer plak..hehe..PC INTEL aku punyer gambo

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Leh wat peraduan mencari benda tersembunyi nih..!!

Edited by arulsr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mak bapak nyer pc. aku ngatkan modesto td. ahahaha. kipas tu kalu tak ckup sejuk lg taktau la. tak penin ker lampu terang2. hehehe no offence

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mak ai...

macam sportlight ku tengok casing ko...

terang betul... boleh bawak pergi menoreh ni...

ok cun... kalau ko kemas kan skit dalam case tu lagi bertambah cun ku rasa biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mak ai...

macam sportlight ku tengok casing ko...

terang betul... boleh bawak pergi menoreh ni...

ok cun... kalau ko kemas kan skit dalam case tu lagi bertambah cun ku rasa biggrin.gif

saje kasi bukak lampu..nnti tak nampak lak..aku surfing guna intel jerk..pc amd aku dlm blk adik aku..huhuhu...

nak bwk g menoreh??ko larat ke nak usung benda alah nih..mesti terang nyer ko punyer kobun gotah tuh..for sure punyerr biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0