• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Intel Club Rig Gallery

166 posts in this topic

Posted · Report post

ok x??topic nih??klu rasa xok..mod bley close!!bkn hapa...bley tgk ngan dekat2..klu kat dalam SISTEM tuh semak sgt..payah nak carik...wokeh..korg stat la dulu..hehe..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

alamak.... majoriti sumer pemilik intel kat sini setakat ni oldschool punya termasuk la aku... pc dari zaman ais... cuma 2-3 org je yg power... sogan la nak lotak kat sini... hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ish...malu ar aku klu letak sorg2... sad.gifbiggrin.giftongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuan rumah start larr dulu.... mesti hormat tuan rumah dulu....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nelza_ax... ko la letak dulu... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keh3...pc burok aku....

user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huduh giler...tangkap pakai hset 3200...hampeh tol... tongue.gif

tp skrg nih dah berubah wajah...skrg nih xbley upload lagik..keh3... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keh3...pc burok aku....

user posted image

perghhhh.... burok ape cam tuh.... power tuhhh.... banyak lampu tuhh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku nak tangkap gambar pc aku dulu...pastu post kat cni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

perghhhh.... burok ape cam tuh.... power tuhhh.... banyak lampu tuhh...

jgn qoute banyak2..malu siot..keh3..gambar smpai xkenal pc..huduh giler..da ar pakai hset cap ayam..(hset mmbe) laugh.gif

skrg nih da xde cam tuh..hehe..xmeriah sgat.. tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cun tu...

mesti banyak duit dah habis ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keh3...pc burok aku....

user posted image

hmm....mane nak tau nie pc INTEL ke atau AMD...

mane le tau kan kikikikikikiki tongue.gif

kalo letak pc aku pun bkn org lain tau hehehehe laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

hmm....mane nak tau nie pc INTEL ke atau AMD...

mane le tau kan kikikikikikiki tongue.gif

kalo letak pc aku pun bkn org lain tau hehehehe laugh.gif

xnampak ke??de sticker intel kat bawah aerogate tuh..muahah..

Edited by nelza_ax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stakat sembang kosong tak guna oi..

user posted image user posted image user posted image user posted image

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ah ah ahahaha lariiiii (tredmak budak crap mesian mengaku ostolian)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hmmmm... rig buruk berserabut sebab tuannya pun hidup dalam keserabutan. Sorry gambar overexposed:

user posted image

Pentium 4 Northwood 1.8Ghz

PSU cap ayam serama

RAM DDR400 256MB sekeping

Network card + modem di PCI slot sekeping setiap satu

GC Ati Radeon 9200SE sekeping di AGP

Hard disk (WD 160BG + maxtor 40GB)

Creative Combo Drive NS + Samsung DVD-ROM

Edited by electroboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cd pun ada dalam case tu... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ni la pc ku...

user posted image

gambar ni ku ambik awal tahun 2005... sekarang dah hujung tahun dah...

sekarang ni dah macam lain dah...

kalau ada masa nanti ku uploadkan... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok gak pc ko tu...tp skrang mcm mane agaknya rupe...hehehehe wink.gif

kalo tak silap mate aku nie, ko punye HSF tu ade meter ke....?? ohmy.gif

mcm best je...ape brand tu..??? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ni la pc ku...

user posted image

gambar ni ku ambik awal tahun 2005... sekarang dah hujung tahun dah...

sekarang ni dah macam lain dah...

kalau ada masa nanti ku uploadkan...  laugh.gif

macam pernah ku lihat...tapi di mana yer laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok gak pc ko tu...tp skrang mcm mane agaknya rupe...hehehehe  wink.gif

kalo tak silap mate aku nie, ko punye HSF tu ade meter ke....?? ohmy.gif

mcm best je...ape brand tu..???  biggrin.gif

Sendiri bikin da... laugh.gif

macam pernah ku lihat...tapi di mana yer

Kat rumah ku la... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ni la pc ku...

user posted image

gambar ni ku ambik awal tahun 2005... sekarang dah hujung tahun dah...

sekarang ni dah macam lain dah...

kalau ada masa nanti ku uploadkan...  laugh.gif

lawa2...banyak lampu2...cun...klu sleeve kabel2 tuh mst lg lawa...

meter tuh ko wat sndiri?? display menatang hape??fan speed??kreatif2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

perghhhh.... burok ape cam tuh.... power tuhhh.... banyak lampu tuhh...

dua ketoi lampu je la....2 pon da jatoh..senget2.. tongue.giftongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sekrang ni tak der sen nak tambah sana sini...

kalau ada rezki adala... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0