• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Slogan Kelab Intel Putera.com

90 posts in this topic

Posted · Report post

senyap lagi.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

slogan intel

-shift to performance

-bettle never end

-powerful processor

okies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah betul2 senyap dah topic ni...

dah la tak selesai lagi...

kena bangun kan balik ni... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak ape2 keputusan pon... kurang2 up dulu ler slogan yg ade & berpotensi tuh dulu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ku malas la nak pandai2...

mod pun tak cakap apa2... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Putera Intel Club - powered by putera.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bagi skit idea...

ku nak listkan semua sekali ke ni...

ataupun seorang hanya 1 slogan je?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

slogan yg ko rasa agak merepek tuh takyah le masuk dlm list... ambik yg ko rasa best2 je... nanti kalau ade slogan yg best lagi tinggal add je...

mana mod masih beraya ker...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ku bukan tak nak buat... mod pun senyap je... malas la nak memandai pulak... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nie slogan yang aku cipta :-

Kepantasan Melebihi Pemikiran Anda

Kiranya maksud yang ingin disampaikan oleh slogan ini ialah kemajuan teknologi yang sentiasa berada dihadapan yang sentiasa ingin dicapai oleh keseluruhan manusia sejagat. Amacam slogan ni?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bila nak tetapkan slogan utk intel club nie???? dh banyak suggestion...so pekata buat poll utk undian pulak....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bukan tak nak buat...

Mod mana... bz lagi ke? sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligent Inside

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

INTEL-crystal clear :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bila nak tetapkan slogan utk intel club nie???? dh banyak suggestion...so pekata buat poll utk undian pulak....

rasa dulu dah buat dah.. nih kat sini.. http://forum.putera.com/tanya/index.php?show...&st=25&

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now