• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Slogan Kelab Intel Putera.com

90 posts in this topic

Posted · Report post

bahasa aper tu tHe_bUgS_087???aku tak faham le..=)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bahasa jerman kot. achtung achtung larrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

hahaha... penat Ooooo... carik dalam kamus....

asik pakai BI je.... tukar tune sikit.....

yeop... bahsa Jerman... aku translate slogan lama aku tu je, tanya kat pakcik hitler.... hahahaha....

Edited by tHe_bUgS 08Z

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nah amik ni lagi seketul...

"Intelligenz in Richtung zum gesamten Vermächtnis"

hahahahaha......

Peaceeeeee.........

Betul ke bahasa jerman ni...

bila plak ko blaja... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tengok kamus BI-Jerman daaa..... hahahaha..... tgh boring2 tu yg pi buat menda merepak nih.... hehehehe....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

bleh la tu...

rajin jugak ko ni ye...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apsal tak guna bahasa alab??? =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ko la pulak SHAMIDA.inc buat bahasa arab...

mula2 pilihan bahasa melayu dengan inggeris je...

sekarang ni rojak plak...

mana mod... tak nak kasi pendapat ke... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aiseh..Ana mana tahu itu bahasa alab..dulu waktu sekolah, ana dapat C ajer..macamana ana mahu translate ke bahasa alab..ente la Mentary, yang buat bahasa alab.. =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ku mana reti bahasa arab ni...

last dulu pun belaja kat sek rendah je... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

hahaha... alab ka.... jepon taklak ka.... hahahahaha.....

ayooo... ade syarat2 bahasa yg bolih digunakan ke......

kalau ade sorry aku tak perasan.... daaaa....

peaceeee.... rolleyes.gif

Edited by tHe_bUgS 08Z

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

tak per...

nanti bleh listkan dalam vesion bahasa lain... biggrin.gif

Edited by Mentary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligence toward to the entire legacy (English)

Inteligencia hacia a la herencia entera (Spanish)

Intelligenz in Richtung zum gesamten Vermächtnis (German)

Intelligence vers au legs entier (French)

Intelligenza verso all'intera eredità (Italy)...........

semua sama je dry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wah, hebat lah ko electroboy..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ko guna google ye electroboy... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Inteligência para ao legacy inteiro (Portuguese)

Ku pun dah tere... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni lagi... ni lagi...

全体の遺産へのの方の知性- japan

전체 유산으로에 정보 - korea

智力往对整个遗产 - China

Сведения к к всему legacy - Russia

hahahaha..... apa aku ngarut daaa..... weehhh udah la tu jangan la ko org ikut ngarut mcm aku... time tuh aku buhsan je tu yg terbuat benda merepek kejap tuh...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tongue.gif

nah, amik pinangan aku ni...

INTEL ,macam-macam ada... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel Inside - Idiot Outside

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tongue.gif

nah, amik pinangan aku ni...

INTEL ,macam-macam ada... biggrin.gif

nih paling masyuk. ngan pekataan pinangan lagik. ahahahah tegelak aku baca. achtung!!!!! larrriiiiiiiii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ntah signature sape user putera nie luper...Good Things Never Cheap lebih kuang larrr...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tongue.gif

nah, amik pinangan aku ni...

INTEL ,macam-macam ada... biggrin.gif

best betul ayat ko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ntah signature sape user putera nie luper...Good Things Never Cheap lebih kuang larrr...

pak cik semail kot! tongue.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

senyap dah topic ni...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now