• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Slogan Kelab Intel Putera.com

90 posts in this topic

Posted · Report post

Mentary, kau pun bagi la idea..aku tau kau ada yang best punya... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mana ada... ku tak la kreatif macam korang ni... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mana ada... ku tak la kreatif macam korang ni... biggrin.gif

ek eleh...merendah diri pulak...bg laaa ide asuper duper ko kat cni....hahhah laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

dah2...

nanti kalau ada idea ku kasi la...

sekarang ni masih beku lagi... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel The Art Of Inventor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pakar2 dah mula menujukkan kekreatifan mereka... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel Makes Everything Better

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kena buat list ni...

mana mod kita ni...

ku jugak ke yang nak kena buat... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

move with intel...........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cun2.. tapi ku rasa seorang satu dah cukup... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The art of Intel laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligent Club user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligent... macam pernah ku baca di sini... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligent Putera Club user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ceh... tambah putera je... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intelligent Putera Club user posted image

Ok apa yg ni...

Kalu aku...hermmm...

X reti le nak kasik... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

1- intel move toward the future.

2- intel think outside the box

oit betul ker B.I nih. bunyi jer sedap grammer hancor ahahahhaha

Edited by maximesz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lagi dan lagi... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

INTEL SHift The Future hahahaha...

Intel Not No.1 But Intel is One Of The Best

Intel = Bill Gate

INTEL Change The World

INTEL Make Your Life Better

InteL Oligoply not MonoPoly <---hehehehehe biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel = Bill Gate... tak best langsung... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel Not No.1 But Intel is One Of The Best

Intel memang No1. Intel yg pertama kali buat Microprocessor, waktu tu untuk syarikat calculator jepun. korang baca la sejarah dia, waktu tu xMD takde lai dalam sejarah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Intel Not No.1 But Intel is One Of The Best

Intel memang No1. Intel yg pertama kali buat Microprocessor, waktu tu untuk syarikat calculator jepun. korang baca la sejarah dia, waktu tu xMD takde lai dalam sejarah.

tapi sekang bole kata dia x no.1 dah bab proc nih sebab xMD dah mengatasi Intel hehehehe...& itu juga la pasal xMD club ditubukan lebey awal hehehehe..

No Offense aku tau mus3na org kuat MS hehehehe.. biggrin.gif

bertuah korank dpt mus3na dlm club nih huhuhuhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

setakat research paper yg ada (up to Q2 2005) AMD nya pegangan baru 22.7% berbanding Intel 64% kalau tak silap. Memang ada peningkatan dari belas2% tapi terlalu jauh dibelakang intel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nah amik ni lagi seketul...

"Intelligenz in Richtung zum gesamten Vermächtnis"

hahahahaha......

Peaceeeeee.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now