• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

• • Intel's Rig Specifications • •

229 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

First time aku tgk ada org guna unordered list dlm posting putera ni biggrin.gif

Hahaha..semua ko tak amik tahu F A, ko ni jenis tau guna je ke ....? biggrin.gif

Edited by electroboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

updated!

CPU: Intel Celeron 2.4Ghz FSB533 (155x18.0) 2.8Ghz

RAM: Kingston 256MB DDR400 2x

MB: MSI P4 MAM-V

GC: ASUS V9550 TD-128

HD: Maxtor 40GB (Primary) Seagate 20GB (Secondary)

ROM: Asus DVD 16Max, LG CDRW 52-32-52

FD: Standard

PSU: TELCOM 250vAC 50hz 450watt

OS: Windows XP Service Pack 2

ACC: Color LED Fan, X-PERT Captured Card, HD Cooler & MCB 16A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena buat profail setiap seorang ahli ni sekali dengan spec diorang...

ganes2... belake...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahaha..aku join jugak..kekeke

P3 866Mhz | Epox CU-133A+ | 512MB Kingston PC133 | Voodoo 3 | WD 40GB | Asus 45x Cdrom | 15" monitor | Dell 'true power' PSU 250W | Linksys NIC | A4 Keyboard | Microsoft Mouse | Dual Boot: XP Pro Sp2 & Kanotix |

hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kalau berminat untuk jadi ahli Kelab Intel, klik sini biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wooohaaaaa............lme x singgah thread nie....nampaknye byk otai2 intel dah show rig tahap dewa ....mau berdarah idung nengokk....respect arrrrr...

biggrin.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahaha..aku join jugak..kekeke

P3 866Mhz | Epox CU-133A+ | 512MB Kingston PC133 | Voodoo 3 | WD 40GB | Asus 45x Cdrom | 15" monitor | Dell 'true power' PSU 250W | Linksys NIC | A4 Keyboard | Microsoft Mouse | Dual Boot: XP Pro Sp2 & Kanotix |

hehe...

Waahhahaha .. tak payahlah humble sgt techno_fanatics... biggrin.gif

Mana rig ko yang paling power, post la di sini cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yap... buat apa nak simpan dalam kelambu..

post la kat sini... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yap... buat apa nak simpan dalam kelambu..

post la kat sini...  biggrin.gif

POST jangan x POST...POST laaaa.............x sesabu nak menengoknye......... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lepas post tu jangan lupa mengundi...

jadilah pengundi yang berhemah...

tak sabar nak mengundi untuk Mod2 plak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Waahhahaha .. tak payahlah humble sgt techno_fanatics... biggrin.gif

Mana rig ko yang paling power, post la di sini cool.gif

dia Pakai AMD la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Takkan tak dak Intel yang lagi power kot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yang power Intel kat sini bang armand je la. lain tak tau la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tu sudah tentu... x ada sapa bleh pangkah dia lagi setakat ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tu sudah tentu... x ada sapa bleh pangkah dia lagi setakat ni...  laugh.gif

intel ku juga laa yg palin buruk n koman...huhuhu sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First time aku tgk ada org guna unordered list dlm posting putera ni biggrin.gif

Hahaha..semua ko tak amik tahu F A,  ko ni jenis tau guna je ke ....? biggrin.gif

ahaha. aku slalu gune la listing. nampak sistematik sikit. barulah nampak F A!

ps: maximizekan penggunaan forum untuk kemudahan bersama. yosh laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ni plak Spec aku yang ala kadar :

Processor: Pentium 4 2.8GHz

M. Board: ECS P4VMM2 P4 DDR (ABIT)

RAM: Kingston 256 MB PC-333 MHz DDR +

Apacher 256 MB PC-333 MHz DDR

HDD: 40GB Maxtor (7200RPM) +

80GB Maxtor (7200RPM)

Foppy Disk Drive: 1.44MB (SONY)

CD Rom Drive: LG 52X

CDRW Drive: SAMSUNG 52.32.52X

VGA: ABIT GEFORCE FX5200 128MB

Monitor: 17” Digital HP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

INDON intel ..biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Priyadi's laugh.gif

Edited by THX(tm)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mana ko dapat ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sekali klik naik juling aku baca reviewland punya...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First time aku tgk ada org guna unordered list dlm posting putera ni biggrin.gif

Hahaha..semua ko tak amik tahu F A,  ko ni jenis tau guna je ke ....? biggrin.gif

kena gune ordered list ke?? mcm mana tu?? tak tahu la pulak saya...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kena gune ordered list ke?? mcm mana tu?? tak tahu la pulak saya...

tak semestinya kene guna. tapi kalo nak nampak kemas, gune la. sini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tak per... nanti ku pun guna jugak... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni aku punya intel zaman ais:

  1. Processor: Pentium III 733mhz
  2. Chipset: via
  3. Motherboard: ATX 6VA693AT Socket 370
  4. RAM: SDRAM total 192mb
  5. Graphic card: tah tak ingat tapi cap nVidia gak
  6. Harddisk: Maxtor 40G
  7. Optical Drive: BenQ DVD Burner
  8. Monitor: 14" Compaq
  9. Sound Card: onboard
  10. OS: Windows XP
  11. Speaker: Altec - ADA 305

hahaha.... jadik pon.... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Emm.. katogeri antik lagi ni... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now