• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

• • Intel's Rig Specifications • •

229 posts in this topic

Posted · Report post

stabil x pakai mobo tu?......ni chipset VIA yg siri ni similiar ngan chipset INTEL 865 aku la.................mobo aku pun support until 4GB pastu ada 2 SATA port

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

stabil gila

yang aku puas hati bila oc dia ada security dia

mudah nak oc laa

aku pun tak tau la asrock ada performance canmnie

aku punya support 3.5gb ddr400 jer

cuma satu jer kelemahan dia

takder graphic onboard

search untuk link

taip asrock P4V88

aku sertakn lagi sekli link 2

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=p4v88

aku pun support 2 sata gak

time aku beli mobo nie, sata tak kuar lagi

so bila dah kuar, aku try check laa

ada plak

plik

itu yang aku sayang ngan mobo

biarlaa tak brand cam asus n gigabyte

tapi aku rasa puas hati gak laa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum...

updated..

monitor = Dell 198WFP LCD wide screen 19"

Assalamualaikum...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now