• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Keahlian Kelab Intel...

347 posts in this topic

Posted · Report post

dpt cpu intel separuh rege kot? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku ade PC intel 3-4 biji.

Jadi aku boleh join la..

masukkan nama aku sekali

OngBok

Terima kasih kawan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Update!!!

Kepada sesiapa yang berminat sila nyatakan persetujuan untuk menjadi ahli kelab ni... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wokeh..latuh bole ke kalo join dua2 kelab intel AMD nanti x dianggap dua alam ke..???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bergantung pada mod/ahli jawatankuasa (jika ada...) yang bakal digubal nanti... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahaha ramai pakai intel antik...takut plak aku..korang test la oc intel antik..tgk bole pegi jauh tak biggrin.gif

nanti la tunggu spec baru..aku tgh pakai pc buruk je sad.gif

aku dah test oc celeron 400mhz tu... jdi 500mhz... pastu aku up lg, naik bg 550mhz... ok lagi tp cam tak stabil... aku degil gak... aku naikkan lg... 600mhz... maka, burn la mobo... (sistem AT).... skrg dah baik pulih balik dah... dah x berani nak oc sistem AT ni... x auto reset bios... terus burn camtu je....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

waaaaarrrrrrrhhhhhhhkkkkkkk laugh.gif

tahap gaban ko punya oc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

waaaaarrrrrrrhhhhhhhkkkkkkk  laugh.gif

tahap gaban ko punya oc...

dah kantoi.... wat pe... biggrin.gif sampai burn mobo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

masukkan aku skali, tongue.gif

spec pc;

P4 XE 3.2Ghz, Extreme edition

MSI P4 SLI Diamond

PQI 2Gb DDR900 (Effective 1.2Ghz)

BFG 7800GTX OC SLI

Eizo FlexScan S2410W widescreen LCD

CM Pharetorian + Vapochill Case Cooler

Plextor SATA DVDRW

200GB Atlas 15K II X 2 w. Adaptec SCSI RAID 2200S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tuh...sorg otai dah masok...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahahaha...otai dengan extreme edition dah mai.... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

perrrgggghhhhhh...... spec x ingat dunia... 7800GTX SLI,user posted image

user posted image

200GB SCSI user posted image

otai gler....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

masukkan aku skali,  tongue.gif

spec pc;

P4 XE 3.2Ghz, Extreme edition

MSI P4 SLI Diamond

PQI 2Gb DDR900 (Effective 1.2Ghz)

BFG 7800GTX OC SLI

Eizo FlexScan S2410W widescreen LCD

CM Pharetorian + Vapochill Case Cooler

Plextor SATA DVDRW

200GB Atlas 15K II X 2 w. Adaptec SCSI RAID 2200S

peeerrrrhhhh.... power gila... blink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jadik..

Aku Join.

Letak nama aku sekali. cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

P4 XE 3.2Ghz, Extreme edition

MSI P4 SLI Diamond

PQI 2Gb DDR900 (Effective 1.2Ghz)

BFG 7800GTX OC SLI

Eizo FlexScan S2410W widescreen LCD

CM Pharetorian + Vapochill Case Cooler

Plextor SATA DVDRW

200GB Atlas 15K II X 2 w. Adaptec SCSI RAID 2200S

giler la member kita nih. tak ingat pc dia. perghh!! huh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

giler la member kita nih. tak ingat pc dia. perghh!! huh.gif

pc die mmg la x ingat die...cume die ingat pc die tongue.gif pc ko mne?dh letak dlm list nih ke biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Berapa agaknya kos nak buat pc macam ni?

macam dah kuar topic je...

sepatutnya bincang kat sini. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aduhai...apa syaratnya untuk menjadi kelab nie....aku guna intel gak nie tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sekarang ni syarat dia perlu ada sistem intel je...

kalau lebih detail, kena tunggu pelantikan moderator dulu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pun ada intel

nak la join gak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

update!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

nak amik jadi avatar leh? kekeke.

Edited by BraDeRz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aik... berminat pulak...

ku nak buat benda lain dengan pic tu..

tu pun link dari website intel...

takut sama plak nanti...

tapi kalau ko nak jugak.. ku bukan bleh tahan pun... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wokeh..latuh bole ke kalo join dua2 kelab intel AMD nanti x dianggap dua alam ke..???

ntah kekadang aku rasa mcm tuh gak but aku suka gak join club intel nih walaupun aku join club AMD hehehe..so join je janji happy!! aku tetap akui AMD lagi power dari Intel wakakakaka No Offense biggrin.gif

ok aku join tau club nih jgn sebab statement aku korang kick aku dari club lak wokeh cunnnnn laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bunga2 nak kena kick tu ada la skit...

waaaaaarrrrhhhhhhhhkkkkk laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now