• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Keahlian Kelab Intel...

347 posts in this topic

Posted · Report post

kat umah aku pon ade 8086 (with co proc 8087), 80286 (with co proc 80287), 80386SX, 80486DX dengan pentium II. nak gak privillage card laugh.gif

hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Banyak betul barang2 antik...

waaaaarrrrrrhhhhhhhhkkkkkk laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Adusss...

sedih betul pc ahli kelab ni...  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

hehee.. harap mus3na jek yg ada rig intel power laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pon nak joinla!!! leh ker

Alhamdulilah...

Kelab Intel Putera.Com telah berjaya ditubuhkan setelah ku mintak kebenaran dari Big Boss, En. Shanai...

Kepada sesiapa yang berminat sila buat post kat sini untuk bersetuju menjadi ahli Kelab Intel Putera.Com..

Keahlian Kelab Intel Putera.Com...

25 orang keahlian sahaja...

1. nelza_ax

2. maximesz

3. Mentary

4. civ3

5. SHAMIDA.inc

6. ikan_semilang

7. gengstapo2

8. mangisz_tech

9. slacx

10. athlonium

11. Prince of Andalus

12. fitri_yazid

13. BrotherHT

14. pengguna_komputer

15. smile4me

16. mus3na

17. electroboy

18. aMd_sCooTeRisT

19. HeaVen X

20. F A

21. CanCirOOk

22. izwan

23. Hoodlums

24. fitri_yazid

25. Truckster

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehee.. harap mus3na jek yg ada rig intel power laugh.gif

bukan mus jea...smile4me pun power gakz... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau yang power tu power habis...

kalau yang sedih tu dah sampai tahap daif pun ada jugak... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kalau yang power tu power habis...

kalau yang sedih tu dah sampai tahap daif pun ada jugak...  laugh.gif

wahahaha...betul tuh...contohnya macam barang² antik dari F A....sadis betul.... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keahlian masih kurang lagi....

tak per ku tolong buat promosi skit... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ponn pakai intel gak

P3 600MHZ ngan 128SDRam

hehehehhe....

taun depan baru bli intel yg paling baru, skang xde duit...

plg baru pentium D kan? (ntuk desktop PC)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Update!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak join..masukkan aku skali plz..trimas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ponn pakai intel gak

P3 600MHZ ngan 128SDRam

hehehehhe....

taun depan baru bli intel yg paling baru, skang xde duit...

plg baru pentium D kan? (ntuk desktop PC)

klu nk amik pentium D,amik yg jenis Extreme Edition tu..user posted image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ada pakai intel

tapi aku hanya berminat masuk kelab PUTERA je

kelab lain.. aku join bila ada aktiviti boleh ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aduusss... kelab ni under PUTERA la...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

lorr...promosi pakai PM tu...

nak join mcm ne..or just add jek nama aku..eja betul betull BraDeRz...

tongue.gif

aku nyer pc P4 ram256 ajek.....tak power..main game baru pon sangkot...

Edited by BraDeRz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku join

aku pakai intel pentium-m

dulu pakai pentium 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lorr...promosi pakai PM tu...

nak join mcm ne..or just add jek nama aku..eja betul betull BraDeRz...

tongue.gif

aku nyer pc P4 ram256 ajek.....tak power..main game baru pon sangkot...

tak per.. kita sama2 akan tolong ko kasi jadi power... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhuh,aku nk masuk gak ,leh ? seingt aku,aku nyer pentium 4 3.06 ghz.

tapi aku byk tak tau psl komp nie, harap semua tunjuk ajar aku. smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku pOm jOin skali laa....hehehe... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku nyer pentium4, ram 256..klu ko dh ajak..aku joinnn je wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huh...dah 3 ari xmasok...huhu...jadik gak kelab nih!!!sapa yg start ek??

huhu...bagus...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa kelebihan kelab ni????, cerita seket kelebihannya?, hmmmm aku berkepuk banyak processor intel mmg patut lebih dari layak dah aku ni..malas cakap banyak smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

errr.... au nak join gak bole? aku ada gak pc intel...

intel celeron 400Mhz... ram 192mb sdram pc100, 8mb graphic card rendition v2200....

hidup kelab antik intel.... hehhehe....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

errr........apa guna kelab ni ah?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wahaha ramai pakai intel antik...takut plak aku..korang test la oc intel antik..tgk bole pegi jauh tak biggrin.gif

nanti la tunggu spec baru..aku tgh pakai pc buruk je sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now