• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Keahlian Kelab Intel...

347 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Alhamdulilah...

Kelab Intel Putera.Com telah berjaya ditubuhkan setelah ku mintak kebenaran dari Big Boss, En. Shanai...

OK, boleh, saya dah create dah. Sila mulakan dengan pencarian jawatan kuasa dan/atau moderator

selamat berforum

Syarat untuk menjadi ahli buat masa ini :

- Mempunyai pc yang beroperasi menggunakan Processor Intel

- Nyatakan persetujuan dengan membuat post disini untuk menjadi ahli Kelab Intel Putera.Com

Keahlian Kelab Intel Putera.Com

~ ~

1. nelza_ax

2. maximesz

3. Mentary

4. civ3

5. SHAMIDA.inc

6. ikan_semilang

7. gengstapo2

8. mangisz_tech

9. slacx

10. athlonium

11. Prince of Andalus

12. fitri_yazid

13. BrotherHT

14. pengguna_komputer

15. smile4me

16. mus3na

17. electroboy

18. aMd_sCooTeRisT

19. HeaVen X

20. F A

21. CanCirOOk

22. izwan

23. Hoodlums.

24. Truckster

25. epinjb

26. HexPhoenix

27. BraDeRz

28. kNapp

29. tankian

30. mard

31. muffinxe

32. syazone

33. OngBok

34. armand666

35. ReSak

36. doubleliew

37. crh_mrx

38. gamers

39. ace

40. versanner

41. LoRiIkang

42. skizofenia

43. zer0Nehza

44. azuan

45. annamir

46. joehari_amer

47. mykomuniti

48. su'in

49. atap_aje

50. corallinkz

51. extreem

52. netcrawler

53. arulsr

54. asrulfaizyhelmi

55. vampire

56. ahmades

57. delina83e

58. mohdadil

59. blackmachine

60. DeathMouse

61. suhaili radzi

62. luv

63. hotfloppy

64. mUsE

65. koie06

66. boom_bread

67. arfaie

68. b.o.b

69. faizolmk

70. frostmourne

71. ikki_72

72. paan_0147

73. Kill_steR

74. BLuEsUnTuKaKu2K�...

75. ONESiX

76. WantToBeHacKers

77. blind_control

78. MoFiee

79. Intel2Core

80. charMine~^^

81. Cho Chang

82. dracol

83. mistique_masterm...

84. jak

85. mfaiz

86. abeInc

87. ajibs

88. semak

89. mon678

90. atoi_87jb

91. bertoldskull

92. MADReaLJL

93. adib_han

94. carvern

95. diamondclow

96. dtheatre

97. gOreNg

- Ahli Terbaru

ppxe72w.gif

Edited by Mentary
UPDATE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Klo aku nak join boleh tak?

Atau perlu ada rig Intel baru boleh join?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Klo aku nak join boleh tak?

Atau perlu ada rig Intel baru boleh join?

ade intel rig bole la join tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ku syorkan sebaik2nya kena la ada...

kalau tak ada... macam takder makna je...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ku syorkan sebaik2nya kena la ada...

kalau tak ada... macam takder makna je...

huhuu.. makna yg dalam wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rig intel aku buruk bole ke join unsure.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rig intel aku buruk bole ke join unsure.gif

hahaha...intel burok pon namanya tetap intel gak kn kn..... biggrin.gif

sama laa kite...hish laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kohkohkohkoh.....aku pun buruk gakz....aku ada pentium 3 dgn kelajuan 500Mhz dan 128MB SDRAM jea... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rig intel aku buruk bole ke join unsure.gif

buruk ada makna tuh. casing jek buruk tp isi dia yg tak bole nak lawan tuh!! cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

20 orang keahlian sahaja...

lorr..doploh org jerkk.. huh.gif

ape cara dpt ahli nie..konsep sapa cepat dia dapat ker..

pe barang cam gini..so..x de arapan aa aku nk join.. dry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Janji wajib ada system Intel...

kalau ada, silakan... tak kirala power ke tak... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Janji wajib ada system Intel...

kalau ada, silakan... tak kirala power ke tak...  biggrin.gif

lor..muat agi ker..kate dh cukup korum..

kalu ader ruang sket² tuh...aku nak nyelit..bleh tak.. smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ada system Intel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ada system Intel?

ish..mesti laa ader..tue yg konfiden mintak tuh..heh heh.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

count me in please... thanks.. smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku ada P3 800Mhz tapi tak guna system tuh sebab mobo rosak, boleh dikira? laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Alhamdulilah...

Kelab Intel Putera.Com telah berjaya ditubuhkan setelah ku mintak kebenaran dari Big Boss, En. Shanai...

Kepada sesiapa yang berminat sila buat post kat sini untuk bersetuju menjadi ahli Kelab Intel Putera.Com..

Keahlian Kelab Intel Putera.Com...

22 orang keahlian sahaja...

1. nelza_ax

2. maximesz

3. Mentary

4. civ3

5. SHAMIDA.inc

6. ikan_semilang

7. gengstapo2

8. mangisz_tech

9. slacx

10. athlonium

11. Prince of Andalus

12. fitri_yazid

13. BrotherHT

14. pengguna_komputer

15. smile4me [ >>[ Powered By Intel® LGA ES ]<< ]

16. mus3na

17. electroboy

18. aMd_sCooTeRisT

19. HeaVen X

20. F A

21. CanCirOOk

22. izwan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku ada P3 800Mhz tapi tak guna system tuh sebab mobo rosak, boleh dikira? laugh.gif

Emm... ku tak pasti...

buat masa sekarang ku akan listkan nama ko sekali...

lepas Moderator di lantik... mungkin kita boleh bincangkan tentang syarat2 keahlian.. biggrin.gif

p/s : ku cuma membantu dalam penubuhan kelab ni je... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

saya bersetuju untuk jadi ahli intel club...

pergh...skema tul ayat...

post untuk konform join....

Edited by fitri_yazid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kia ok gak utk pemulaan ngan sambutan yg hangat. hehehehe aku sokong!!!!!!!!! ape ek. eh aku pun PIII gak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kokhokhokhohkoh...aku pulak pentium 3 dan juga pentium M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku ni skang guna P4, celeron (laptop buruk aku), pentium pro (PC paling banyak berjasa padaku time sekolah dulu, tp telah diabaikan ku... wahahahaha) dan satu komputer dgn CPU 8086 (jalan lagi woo...), tu tak kira lagi PC individual family aku.. hah rumah aku intel rulez... takde privillege card ke utk aku tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

PC lama aku intel celeron 333mhz 48mb RAM...xpower pon bole join jugak ke..???(rendah diri siuttt)..tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Adusss...

sedih betul pc ahli kelab ni... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now