• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

abu85

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About abu85

  • Rank
    Ahli

abu85's Activity

  1. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   


    OPENING ACCOUNT / Instant account opening



    The default parameters of your trading account are:



    the US dollars as trading account currency;

    MetaTrader 4 as trading platform;

    1:200 leverage;

    USA2 server.




    • 0
  2. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    buka akaun live pun senang.. lepas tu aktivekan akaun pamm dan forexcopy... free jer
    • 0
  3. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    wau bestnya saya pun nak cuba la pamm dan forex copy ni...
    • 0
  4. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sesuai utk yg sering loss atau newbie kita boleh tgk cara trader copy trade dengan system mereka
    • 0
  5. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul tu... yg mana yang masih sukar mendapat untungan dengan forex boleh dengan cara forex copy ini
    • 0
  6. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sebenarnya ada pilihan all post atau pun only profit akan dikenakan % komisen
    • 0
  7. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    masih konsistance...tuan boleh lihat di link ini https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_monitoring#!/
    • 0
  8. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ok jer... mcm trade akaun live biasa..
    • 0
  9. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak pasti adakah forexcopy perlu verify ownership?
    • 0
  10. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ada tuan... tp bukan dari top 5 la... tgk bendera nnt kat monitoring
    • 0
  11. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    5 PEDAGANG TERBAIK AKAN MENGIKUTI SISTEM FOREXCOPY INSTAFOREX
    https://www.instaforex.com/ms/forexcopy_top5

    • 0
  12. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    bukan semua tuan maklumat lanjut boleh ke sini https://www.instaforex.org/ms/forex_contests
    • 0
  13. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    boleh tuan minimum 1k usd... sekiranya tuan ada kad ahli instaforex... minimum utk sertai contest ini adalah 500 usd
    • 0
  14. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   


    Katalog permainan Forex

    Bahagian ini digambarkan melalui usaha permainan flash yang dicipta oleh broker InstaForex. 
    Pada bila-bila masa anda boleh mengalihkan perhatian dari rutin perdagangan dan mendorong pedagang lain untuk skor tertinggi. 
    Katalog permainan Forex sentiasa dikemaskini dengan peraduan mudah tetapi mendebarkan.
    Hunting Trader
    Di bahagian ini, kami ingin memperkenalkan permainan flash oleh InstaForex- Forex Hunting Trader. 
    Jika anda mahu berada dalam seorang pedagang yang menguji perhatian 
    dan ketepatan anda - permainan flash yang mengasyikkan adalah untuk anda.
    Catch Money
    InstaForex menyajikan kepada anda Catch Money - permainan flash baru 
    di mana anda perlu untuk membantu pedagang mengumpul syiling ke dalam beg mereka. 
    Jangan ketinggalan dengan setiap syiling! 
    pusingan Wang semakin serius bagi setiap pusingan sehingga ia semakin sukar untuk menangkap syiling yang jatuh.
    Forex Hunting Trader 2
    Kami ingin memperkenalkan versi kedua Forex Hunting Trader, permainan melalui InstaForex. 
    Ia telah dinaik taraf, reka bentuk yang telah diperbaharui. Kini anda boleh memilih musim tahun ini dan tahap. 
    Anda juga boleh mendapatkan artifak yang membolehkan peminat permainan video untuk menukar jenis senjata. 
    Permainan baru Forex Hunting Trader akan menambah keseronokan kepada rutin perdagangan Forex anda dan membantu anda untuk mempunyai masa yang baik.

    • 0
  15. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak silap saya kena complete 500 lot kan...so teknik scalping sesuai la hehe
    • 0