• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

abu85

Members
  • Content count

    75
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

1 Normal

About abu85

  • Rank
    Ahli

abu85's Activity

  1. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    jom trade di live akaun terus... profit boleh withdraw 
    • 0
  2. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tahniah instaforex pun naik skali nnt sebagai partner sponsorship
    • 0
  3. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    mcm ni kena minta ib request skali lagi ke mcm mn yer
    • 0
  4. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul tu.. saya ada buat follow up tp support minta detail ini
     
    Dear Client,Kindly fill the form below.IB's Account: Referral's Account:Amount: Currency:Direction: Order Time (UTC+3)dan saya dah forward kepada IB tunggu IB reply nnt
    • 0
  5. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    dah seminggu jugak saya katanya
    • 0
  6. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    itu la... td check tak release lagi cuba tunggu esok pula
    • 0
  7. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak der tp bila tanya ada klause 4.1.5 process 5 working days
    • 0
  8. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    oo saya ingat saya sorang jer ada masalah mcm ni... saya live chat kata 4.1.5 process up to 5 working days 
    • 1
  9. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    rebet pun tinggi sbb tu dah lama dengan instaforex
    • 0
  10. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul tu tuan.. yg pentng instaforex bayar withdraw kita... itu yg penting skali
    • 0
  11. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    heheh terima kasih... jom copy trade di instaforex
    • 0
  12. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sila kan sapa nak follow copy trade
    https://www.instaforex.com/forex_monitoring.php?trader=1798658#/
     
    tayor
    • 0
  13. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak per la nnt follow forexcopy saya nnt saya akan sarankan berapa ratio yg sesuai
    • 0
  14. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    mmg tidak ada pun kebiasannya.. tp anda mesti menjadi forexcopy yg bijak... sekiranya anda beranggapan salah tu trade melawan arus anda boleh menutup trade tersebut..
    • 0
  15. abu85 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul jugak tu.... saya rasa satu akaun utk satu manager sahaja... 
    • 0