• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

azam575

Members
  • Content count

    222
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About azam575

  • Rank
    Ahli

azam575's Activity

  1. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    dengan mematuhi segala arahan, dijamin akan memudahkan trader untuk menang di pertandingan instaforex
    • 0
  2. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    yang penting trader perlu mencuba mendaftar pertandingan instaforex. sangat mudah dan tidak perlukan modal
    • 0
  3. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    jangan lupa sertai pertandinagn fx1-rally. info lanjut di instaforex.com
    • 0
  4. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ada terma dan syarat perlu dipatuhi untuk menjadi pemenang. info lanjut di instaforex.com
    • 0
  5. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    paling menarik fx1-rally . sebab ianya dalam masa 24jam sahaja
    • 0
  6. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    jom cuba nasib di pertandingan akaun demo instaforex. hadiah lumayan. masuk percuma. daftar di instaforex.com
    • 0
  7. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tahun lepas tiada diumumkan di makan malam instaforex. tapi tahun sebelumnya ada
    • 0
  8. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    semoga pemenangnnya diumukan di makan malam perdana instaforex nanti
    • 0
  9. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    yang pastinya nanti ada lucky draw hadiah berupa bonus di akaun live instaforex trader
    • 0
  10. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak pasti, mungkin hanya akan tahu di makan malam perdana itu nanti. surprise kot
    • 0
  11. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    saya galakkan masuk pertandingan akaun demo fx1-rally. masuk percuma dan lawan jumaat ini
    • 0
  12. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    saya pun nak cuba nanti lakukan verify level 3 ni. nampak mcm senang ....
    • 0
  13. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    dari apa yang saya baca , kita perlu selfe dengan dokumen yang kita hantar masa verify level 1 ...
    • 0
  14. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tak lepas mcmana tu tuan? rasanya gambar di IC tu mesti sama dengan muka sebenar. sama ke tidak?
    • 0
  15. azam575 added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ambil gambar guna kamera mudah alih dan uoload di kabinety klien instaforex. sangat mudah
    • 0