• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Michael scotfield

Members
  • Content count

    184
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About Michael scotfield

  • Rank
    Ahli

Michael scotfield's Activity

  1. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sgt penting terma dan syarat instaforex
    • 0
  2. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    Sebelum lakukan wd pastikan semak dahulu jumlah yg boleh dikeluarkan dicabinet instaforex jika ada claim bonus
    • 0
  3. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    mmg hebat trader instaforex
    • 0
  4. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sumber inspirasi kpd trader instaforex
    • 0
  5. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    hadiah lumayan ditawarkan instaforex
    • 0
  6. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    pelbagai contest ditawarkan instaforex
    • 0
  7. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tahniah kpd pemenang contest instaforex
    • 0
  8. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    hadiah lumayan ditawarkan instaforex
    • 0
  9. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    sempat lg utk sertai contest instaforex
    • 0
  10. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    tahniah pemenang contest instaforex
    • 0
  11. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    betul tuan,profit boleh di wd tanpa syarat dan terma instaforex
    • 0
  12. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    ada juga syarat dan terma perlu dipatuhi di instaforex
    • 0
  13. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    hadiah sgt lumayan ditawarkan instaforex
    • 0
  14. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    yg teka price tu sy tak pasti masih dianjurkan instaforex atau tidak
    • 0
  15. Michael scotfield added a post in a topic InstaForex - Company News   

    berbagai jenis contest anjuran instaforex
    • 0