• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

syani

Learning
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About syani

  • Rank
    Ahli Baru

syani's Activity

  1. syani added a post in a topic ada apa2 plan baru?   

    macam ni ambil platinum lebih banyak data boleh kongsi guna dengan mak saya..lebih jimat bill juga..
    • 0
  2. syani added a post in a topic ada apa2 plan baru?   

    saya sudah pergi tanya dah...mereka cakap celcom punya line paling baik kat tempat tinggal ayah saya...so ada apa celcom plan yg syok boleh cadangkan x?
    • 0
  3. syani added a post in a topic ada apa2 plan baru?   

    macam mana nak tau tempat tinggal ayah saya ada apa telco yg linenya kuat....saya x tinggal sama dgn ayah..
    x nak line ada masalah,,harganya mahal sikit x apa..paling penting line boleh digunakan dgn stable
    • 0
  4. syani added a post in a topic ada apa2 plan baru?   

    ada sedikit masalah tetapi bukan masalah besar..dia nak try plan baru x cakap nak prepaid ke postpaid..saya rasa postpaid lebih sesuai digunakan olehnya.
    • 0
  5. syani added a topic in Internet   

    ada apa2 plan baru?
    ayah saya panggil i untuk bantu dia pilih satu plan,i beri cadangan kepadanya supaya guna plan sama dengan saya,tapi dia cakap dia mau plan baru selain daripada apa yg saya guna 
    saya x berapa ambil tau plan baru yg ditawarkan pada masa ini 
    ada sesiapa boleh kongsi maklumat tentang plan yg baru2 ditawarkan?
    • 10 replies
    • 565 views