• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

fukisan111

Learning
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About fukisan111

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain fukisan111

Recent Profile Visitors


450 profile views

fukisan111's Activity

  1. fukisan111 added a post in a topic Fuel Additive   

    aq beli kat lazada untuk restock, lagi murah time raya ni. aq campur sikit je dengan fuel boleh jalan jauh. sampai sekarang tak de bahaya kat kereta aq
    • 0
  2. fukisan111 added a post in a topic Fuel Additive   

    aq ade nampak byk comments ckp minyak ni bagus, tapi aq tetap guna petrol bhp sebab okay dgn kereta aq...
    kalau x try sendiri mmg x tau petrol tu bagus atau x
    • 0
  3. fukisan111 added a post in a topic Fuel Additive   

    dulu aq ade pakai fuel additive 1 minggu, mmg function, jimat kos, so u blh try guna
    bukan semua petrol sesuai dgn kereta yg lain, kena try dulu baru tau
    • 0
  4. fukisan111 added a post in a topic Ogawa Cop or Drop??   

    Kalau ada duit.. Mesti Cop utk Ogawa... Brand pun ok..Fungsi pun byk... 
    HAHAHAHAHA~ Macam Apple... Power punya ko compare... Hahahaha~ Tapi nk tanya warrenty berapa lama ye??? X pernah terfikir..
    • 0
  5. fukisan111 added a post in a topic Wifi office tak kuat!   

    aq pakai pocket wifi je weyh ko boley jek usha2 kat mane telco plan yg offer pocket wifi.. 
    aq pakai Meksis pnye pocket wifi jek snang nak pegi mane2 bwk tu jek
    • 0
  6. fukisan111 added a post in a topic plan telco yg terbaik di malaysia   

    sejujurnya ku mengakui celcom ni bagus amik je mana-mana tapi skrg first gold promotion kan. 
    kau pilih je mana mana sbb gua pakai celcom bagus line coverage eh coverage sama je hehe line dia power meluas,
    Lagi satu tak terikat dgn kontrak. kau nampak tak? 
    • 0
  7. fukisan111 added a post in a topic Plan yang mahal!   

    kalau mcm sy, sy mmg celcom user.. so, boleh lah pakai pakej ni?
    sebab hujung bulan 8, sy nk pegi munich utk sebulan.. 
    tapi kalau RM 38 tu bape GB dapat?
    • 0
  8. fukisan111 added a post in a topic roaming utk international   

    yaaa wonderoam.. baru ternampak ads diey kat newspaper..
    bagus jugak kalau ade rekeman kan
    mana lah tau ai pulak nak pg travel dah ade infomation
    kikikikihhh 
    • 0