• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

clamclamclam333

Learning
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About clamclamclam333

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain Clamsiham

clamclamclam333's Activity

  1. clamclamclam333 added a post in a topic new iPhone 7 launching   

    semua ni nak promo iphone 7 ke nak promo plan telco korang?
    • 0
  2. clamclamclam333 added a topic in Sembang   

    Drama Web project cari bini
    Nie sedutan dari drama web project cari bini..gambar dibawah ni pelakon ika nabila as cik leha ...mmg kelakar dia ni berlakon ....cerita dia pon mmg menarik bila tengok ..ni sekadar share2 aja..sekali-kala tengok cerita dlm website plk..asyik2 kt tv je..dalam online pon best jugak..
     
     

    • 0 replies
    • 143 views
  3. clamclamclam333 added a topic in Sembang   

    Drama Web project cari bini
    Nie sedutan dari drama web project cari bini..gambar dibawah ni pelakon ika nabila as cik leha ...mmg kelakar dia ni berlakon ....cerita dia pon mmg menarik bila tengok ..ni sekadar share2 aja..sekali-kala tengok cerita dlm website plk..asyik2 kt tv je..dalam online pon best jugak..
     
     

    • 0 replies
    • 86 views