• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

britneyishot

Learning
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About britneyishot

  • Rank
    Ahli

britneyishot's Activity

  1. britneyishot added a post in a topic Trade-in cellphones   

    Thats way human being love the thing cheaper, but in quality product, u can imagine that a cheaper price how can buy a quality product?? 
    If the product cheaper, i bet u dont dare to buy it 
    • 0
  2. britneyishot added a post in a topic 2000's CDs and tapes   

    is it because the place tat you keep ur tape is not suitable? if the tape not in good condition probably won take out for sell
    • 0
  3. britneyishot added a post in a topic 2000's CDs and tapes   

    those idol CDs can be sell in high price! i've seen it in online platform and some of it is like double the original price
    agree! most of them using smartphones also. my grandmother surf youtube everyday watching video
    • 0
  4. britneyishot added a post in a topic 2000's CDs and tapes   

    wow quite old bands  CDs still ok but tapes diff to use nowadays
    • 0
  5. britneyishot added a post in a topic 2000's CDs and tapes   

    what types of CDs and tapes you have? can give more details?
    • 0
  6. britneyishot added a post in a topic Tayar kalau bunyi bising kenapa?   

    mmg betul ckap u staff continental mmg helpful n friendly jugak 
    i dah pakai continental cc6 sbb tu yg paling murah yg i mampu pakai.. hhehehehe
    dah tak bunyi bising dah... rase beza tayar dulu dgn skrg.. thanks a lot!
    ehhhh continental punye staff bagus sbb dia bagi tau aku tayar aku sebenarnye getah dah keras
    sebb tu la bunyi bising n tayar dah x mampu nak grip betul
    kalau tak ade dorang tak tahu lah aku.. thank god la pakai continental skrg
    rase lembutn drive pun terasa laju je sekarang.. 
    • 0
  7. britneyishot added a topic in Automotif   

    Tayar kalau bunyi bising kenapa?
    hi korang kalau tayar kereta jalan kat tar bising gile
    tu sebb apa eh? tayar terlalu padat dengan angin ke atau memang normal
    tayar bising2 ni??? sebb iolss baru je pam tayar n tayar sebelum ni pun 
    bising jugak tapi lepas pam tayar ni, lagi bising 
    • 9 replies
    • 279 views
  8. britneyishot added a post in a topic new iPhone 7 launching   

    semua asyik nak puji First Gold ni je kan?
    tau la dapat free unlimited Yonder Music streaming le,whatsapp free le,wWechat free le tapi kowang tau x bagi owang2 yg macam aku ni pelan tu sangat mahal?gaji aku dah la ciput je.sume mahal skarg ni!

    • 0
  9. britneyishot added a post in a topic Internet burung hantu percuma?   

    maybe u punye still magic sim la tu sebab skrg mane2 punye telco kalau beli magic sim, mesti dpat plan turbo
    sbb mmber i sorang mcm tu kena.. tapi dia cakap not bad pakai boleh jimat byk duit 
    • 0
  10. britneyishot added a post in a topic Nak pakai Xpax ok ke tak? hehe   

    Eeee kenaper dgn Xpax ni banyak sangat internet melimpah2 kat iphone aku ni .Sape yg takde tenet meh laa amek haha.
    Aku suka burung hantu tu sbb laju sgt . 
    Tapi kawan aku kata kan Maxis pun ade jugak buat camni . Tapi tah la lol
    • 0
  11. britneyishot added a post in a topic raya nak dekat!!   

    tapi kalau shopping kat tesco, bkn barang kuih je dorg dpt beli.. 
    barang2 lain pun dorg boleh beli utk daily routine dorg pakai
    hahhh.. tak ke senang tu.. tesco ada jugak sales barang2 lain 
    • 0
  12. britneyishot added a post in a topic raya nak dekat!!   

    haaahhhh... dengar crite tesco ada buat baking fair
    banyak bahan2 kuih yg dorg jual murah2
    tak nak try pegi tesco ke? tgk la bahan2 buat snow almond ni..
    • 0
  13. britneyishot added a post in a topic raya nak dekat!!   

    hmm.. dari beli kat luar yg tak akan sedap tu
    better u buat kat sendiri je kat rumah.. homemade org kate hehe
    barang buat kuih ni murah je.. boleh dpt byk pulak tu..
    haha
    • 0
  14. britneyishot added a post in a topic Mana nk cari roaming for travel   

    tak payah klw awak mmg celcom user just melalui celcom ataupun di outlet celcom
    • 0
  15. britneyishot added a post in a topic Mana nk cari roaming for travel   

    3gb for i week bkn tu je dpt unlimited call & sms 
    • 0