• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Minahh

Learning
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About Minahh

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors


1164 profile views

Minahh's Activity

  1. Minahh added a post in a topic Overhaul   

    kalau dapat minyak palsu mesti orang tu beli minyak dari tempat yang tak betul, kena ambil pengajaran jangan beli di tempat yang sama. Nanti kena minyak enjin palsu lagi,.
    • 0
  2. Minahh added a post in a topic Overhaul   

    Siapa suruh pakai minyak palsu. Dah tau palsu letak lagi kan menyesal..
    • 0
  3. Minahh added a post in a topic Minyak Hitam Supermarket   

    Masa tu saya tak tahu nak beli ke tak sebab nampak harga jual murah sangat tapi takut minyak palsu... akhirnya saya tak beli, dan semalam pun nampak berita ada orang pun kena produk palsu yang beli dari internet.
    • 0
  4. Minahh added a post in a topic Minyak Hitam Supermarket   

    Helix ultra tu ok ke? sebelum saya guna jenama yang murah sahaja. Tapi next service saya nak tukar minyak enjin, rasa shell ni mahal sangat, dan saya nampak online ada jual murah, boleh beli kat sana? 
    Ada program macam ni? Bila saya baru boleh claim satu botel yang free tu lepas masuk program tu, dan banyak tak T&C kalau nak masuk dan daftar sebagai member...
    • 0
  5. Minahh added a post in a topic Minyak Hitam Supermarket   

    Saya pelik macam mana dia dapat pemborong yang jual minyak enjin ye? Kalau import jenama luar negara bukan mahal sangat? Kalau macam tu lebih baik beli jenama malaysia, fungsi dan kuaiti pun bagus.
    • 0
  6. Minahh added a post in a topic Nak pakai Xpax ok ke tak? hehe   

    eee betul tah tidak celcom2 ni . aku paling pantang kalo celcom ni buat camni .
    kejap lagi bagi internet laju tapi caj mahal2 tak pasal pasal kene bayar mahal ! puii .
    pakai jela Digi 
    • 0
  7. Minahh added a post in a topic Plan yang mahal!   

    i penah pakai sebelum ni.. rm 38 sehari dgn rm 138 semnggu dia ada
    so, boleh laa pilih nak pkai pakej ape.. tapi yg rm 138 tu ade negara2 yg tertntu je..
    • 0
  8. Minahh added a post in a topic raya nak dekat!!   


    ohh ye keee ingatkan website dorg utk beli online je
    biasa la tak pernah beli online2 ni hehe
    lagipun dah biasa dpat catalog tesco kt rumah i
    bile dorg ada sales ke ape ke, baru dpt catalog baru dorg ehehe
    okay la kalau dorg buat mcm ni sebab biasa nak puasa n nak raya 
    la byk pkai duit semua tau.. gst lagi huhuhuuhu
    • 0
  9. Minahh added a post in a topic raya nak dekat!!   

    ta saba nak raya ker?? 
    sya pun tatau nak buat kuih apa raya ni
    nak beli yg dah siap je
    sebab sy pun bkn pandai buat kuih.. hahahaha
    nak resepi boleh ta??
     
    • 0
  10. Minahh added a post in a topic roaming utk international   

    aiyaaakkkk!! haha 
    dia ade 2 pakej.. sehari rm 38 n seminggu rm 138
    yg gambar ni utk rm 138 

    • 0
  11. Minahh added a post in a topic roaming utk international   

    hish3!!
    wonderoam kan ade
    murah je tau.. unlimited calls then 3gb data
    • 0
  12. Minahh added a post in a topic masalah rahim wanita   

    Wahhh thanks u all for cadangan korg..saya akan cuba canesten
    • 0
  13. Minahh added a topic in Ladies Corner   

    masalah rahim wanita
    hai, i just nk pendapat ataupun cadangan korg , adik saya ni dia ada share kt i yg dia punya v tu dh mula2 gatal dia tnya kita kita rasa tu perkara normal setiap wanita tapi dh masuk sebulan dia punya tu gatal2 masa period pon lagi laa smpai nk nangis tak g sekolah dia sbb tak tahan gatal..dan dia punya sekitar v dia jadi mcm kudis ke apa laa..so tnya mak suruh pergi jumpa doktor pakar sakit wanita dia bagi krim sapu je tapi masih tak berkesan smpai skrg ..so ada tak cadangan yg korg boleh share dgn i..amat perlu kan
    • 0 replies
    • 149 views
  14. Minahh added a topic in Ladies Corner   

    masalah rahim wanita
    hai, i just nk pendapat ataupun cadangan korg , adik saya ni dia ada share kt i yg dia punya v tu dh mula2 gatal dia tnya kita kita rasa tu perkara normal setiap wanita tapi dh masuk sebulan dia punya tu gatal2 masa period pon lagi laa smpai nk nangis tak g sekolah dia sbb tak tahan gatal..dan dia punya sekitar v dia jadi mcm kudis ke apa laa..so tnya mak suruh pergi jumpa doktor pakar sakit wanita dia bagi krim sapu je tapi masih tak berkesan smpai skrg ..so ada tak cadangan yg korg boleh share dgn i..amat perlu kan
    • 7 replies
    • 540 views
  15. Minahh added a post in a topic Yang manakah kegemaran makanan segera anda?   

    Promosi ni hinge bila? ada details lagi x?
    • 0