• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

somboi

Learning
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About somboi

  • Rank
    Ahli Baru

Previous Fields

  • Nama lain tiada

somboi's Activity

  1. somboi added a post in a topic Line celcom di Kota Warisan   

    Celcommm... ingat kami tinggal kat 21st century bukan hutan era
    • 0
  2. somboi added a post in a topic Line celcom di Kota Warisan   

     Mmg teruk la line Celcom ni, nak tukar p line lain... speed dia slow slow je, dok kat town bukan kampung..
    • 0
  3. somboi added a post in a topic Pelan utk 2GB data utk handset   

    Celcom coverage adalah paling luas antara telco di Malaysia. Sampai Port Dickson tepi pantai pun dpt full bar! 
    intertnet 4G aq nak complaint... Celcom tu terlalu cepat,  x biasa, pd mula mula nya
    • 0