• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

drekyee

Learning
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

0 Normal

About drekyee

  • Rank
    Ahli Baru

drekyee's Activity

  1. drekyee added a post in a topic Ogawa Cop or Drop??   

    Erm.... Tapi ada byk benda lagi nk tau.... skrg bz keja... x ada masa utk keja....Kalau nk sangat rasanya nk cuba ogawa master drive..
    Rasanya lama juga....warrenty pun lama juga.... tapi kena service x?? Ada x org yg pernah guna x?
    • 0
  2. drekyee added a topic in Hobbies & Living   

    Ogawa Cop or Drop??
    Nk tanya kalau Brand Ogawa ok x?? Ada brand lain yg ok lain x?
    • 5 replies
    • 332 views
  3. drekyee added a post in a topic Air-cond mana cepat sejuk?   

    cuaca sekarang agak susah nak ambil nafas tahu x , tapi i rasa dalam pasaran ni ada banyak je air-cond dia cepat sejuk , tp janjilah harga tu jangan la terlampau sangat 
    • 0