• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

romietan

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

1 Normal

About romietan

  • Rank
    Ahli

romietan's Activity

  1. romietan added a topic in Internet   

    Line celcom di Kota Warisan
    Celcom celcom celcom.......... Aku lama dah tahan dgn servis haru biru korang. Aku masuk rumah je terus takde line, bukan masuk gua. Duduk pon bukan nya ulu sangat... Dekat kota warisan je. Sapa lagi internet dorang slow macam aku area Kota Warisan? Sapa yang laju tu share sikit line apa korang guna.
    • 12 replies
    • 96 views
  2. romietan added a post in a topic masalah rahim wanita   

    klw ubat dokter tak berkesan cuba pergi ke hospital plk mana tahu berkesan plk...atau cuba tnya farmasi ada tak ubat for yeast infection medicine
    • 0
  3. romietan added a post in a topic promosi utk henset   

    ye, yg penting tu kena cek tgk smua siap2 dulu, sbb kebykan pelan tu ade T&C lah. jgn tgk murah pastu cpt2 sign, nnt salah pilih plak. mampui lah. hihi
    dan ingat tanya org lain yg pernah pakai dulu, best lg..
    • 0