• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

akuccputsedut

Premium Member
  • Content count

    4287
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

147 Sangat Baik

About akuccputsedut

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin

Contact Methods

Profile Information

  • Gender Female
  • Location Bayan Baru, Pearl Island
  • Interests Eating, Sleeping, Surfing...

Recent Profile Visitors


11341 profile views

akuccputsedut's Activity

  1. akuccputsedut added a post in a topic Kenali Youtube secara teknikal   

    kalau kat youtube dia akan convert video HD ke normal kan..?
    • 0
  2. akuccputsedut added a post in a topic Active or Not Active?   

    ntah lah berkubur ke idak... huhuhuhu
    • 0
  3. akuccputsedut added a post in a topic Buang Tulisan Dari Gambar Ni   

    Original picture bagi u... hahahhahaha...

    • 0
  4. akuccputsedut added a post in a topic Request Bantuan/Upah Final Year Projek   

    nih offer keje ke camne nih..??
    • 0
  5. akuccputsedut added a post in a topic Adakah siape gune security app yg bleh kunci mesej dan nota???   

    Sian dapat GF gitu... lock sekali lah GF ko tuh.. hahahhaa
    • 1
  6. akuccputsedut added a post in a topic Putera Sunyi   

    sapa suh berkurun tak masuk... hadoyai...
    • 0
  7. akuccputsedut added a post in a topic Putera Sunyi   

    sapa suh berkurun tak masuk... hadoyai...
    • 0
  8. akuccputsedut added a post in a topic [Tutorial] Pengaturcaraan C++ (Basic)   

    so ada klass ke nih..? haaa...
    • 0
  9. akuccputsedut added a post in a topic Tgk Wayang Kat Tenet,kat Ne?   

    icefilm tuh kat HP ke..?
     
    • 0
  10. akuccputsedut added a post in a topic Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?   

    kaannnn..... hurrmmm....
    • 0
  11. akuccputsedut added a post in a topic Tgk Wayang Kat Tenet,kat Ne?   

    icefilm tuh kat HP ke..?
     
    • 0
  12. akuccputsedut added a post in a topic Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?   

    kaannnn..... hurrmmm....
    • 0
  13. akuccputsedut added a post in a topic Facebook   

    banyak2 kali login dengan different ID dan Different password dia akan jadi camtu laa... FB Security... lenkali ingat lah betul2 password apa... FB block kejap jer tuh.. sama jer macam Yahoo atau Gmail.. lepas 2-3 hari ikut lah diaorang punya policy barred untuk berapa hari.. nanti dia jadi okay semula... pastu kenalah login dengan ID dengan Password yang betul... kalau buat lagi hal yang sama kena block lagi... hahahahhaa....
    • 0
  14. akuccputsedut added a post in a topic Facebook   

    banyak2 kali login dengan different ID dan Different password dia akan jadi camtu laa... FB Security... lenkali ingat lah betul2 password apa... FB block kejap jer tuh.. sama jer macam Yahoo atau Gmail.. lepas 2-3 hari ikut lah diaorang punya policy barred untuk berapa hari.. nanti dia jadi okay semula... pastu kenalah login dengan ID dengan Password yang betul... kalau buat lagi hal yang sama kena block lagi... hahahahhaa....
    • 0
  15. akuccputsedut added a post in a topic Putera Sunyi   

    kaan... cantik jugak theme yang baru nih....  jumpa lagi tahun depan takkan ang nak login setahun sekali ja bai.... apa daa..... hadooii...
    • 0