• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

ne7za

moderator
  • Content count

    3062
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

26 Baik

About ne7za

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 01/29/17

Profile Information

  • Gender Female
  • Location Jauh Ku Pohon Maaf
  • Interests 5.2%

Contact Methods

  • Yahoo private!

Recent Profile Visitors


13960 profile views

Status Feed



  1. ne7za

    taip betul betul tak boleh ke?

  2. ne7za

    pedih mata baca bahasa bahasa moden ni

  3. ne7za

    poser poser makin bertambah!

    1. K.A.

      biase la tu, pening

  4. ne7za

    S = C. K = T

    1. FryShadow

      huh?

  5. ne7za » RiEnAfRiEnA

    awal je kan loy?

  6. ne7za

    lew jew apew gilew sakit hati aku baca . umur 13 tahun ke apa ?

    1. Show previous comments  3 more
    2. Helghast

      aku mcm kenal sape minah tu hahaha....kat fb dia selalu guna bahasa ribena

    3. ne7za

      ada orang lain pun sama. susah ke nak ejan betul2? comel sangat ke rasa type macam tu?

    4. ne7za

      *eja

  7. FryShadow » ne7za

    woooo.. takut~

  8. ne7za » FryShadow

    aku rasa macam nak ban admin ni

  9. FryShadow » ne7za

    saks mod..

  10. ICEBOX » ne7za

    assalamualaikum....harap beri tunjuk ajar...

  11. mon678 » ne7za

    hehhe hai....hehehe

  12. crazy_labelle » ne7za

    ko ni jantan ke betine... huhu...

  13. wizard » ne7za

    oit x keje ke?boring siut,cover AP sorang2..

  14. wizard » ne7za

    ku rasa ku tahu siapa diri mu...

  15. wizard » ne7za

    ku ra ku tahu siapa diri mu...