• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Jedi

Members
  • Content count

    3064
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

21 Baik

About Jedi

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin

Contact Methods

  • Website URL http://soshified.com/forums/forum/17-kim-taeyeon-%EA%B9%80%ED%83%9C%EC%97%B0/

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Malaysia

Jedi's Activity

  1. Jedi added a topic in Barangan IT & Gajet   

    [Nak Jual - Terpakai] USB Modem Hi Link Huawei E303s-2 DIGI 3G.
    RM30 termasuk pos.
    Dah biasa guna untuk Digi dan Maxis 3G.
    Test dengan SIM Digi 4G



    • 0 replies
    • 219 views
  2. Jedi added a topic in Barangan IT & Gajet   

    [Nak Jual - Terpakai] USB Modem Hi Link Huawei E303s-2 DIGI 3G.
    RM30 termasuk pos.
    Dah biasa guna untuk Digi dan Maxis 3G.
    Test dengan SIM Digi 4G



    • 0 replies
    • 140 views
  3. Jedi added a topic in Barangan IT & Gajet   

    [Nak Jual - Terpakai] USB Modem Hi Link Huawei E303s-2 DIGI 3G.
    RM30 termasuk pos.
    Dah biasa guna untuk Digi dan Maxis 3G.
    Test dengan SIM Digi 4G



    • 0 replies
    • 173 views
  4. Jedi added a topic in Lain-lain Barangan   

    Glow in the dark wall sticker | Digital scale
    Salaam.
    [Terpakai] Glow in the dark wall sticker - RM35 (termasuk pos)
    [Baru] Digital scale - RM25 (termasuk pos)
     
    [Terpakai] Glow in the dark wall sticker - RM35 (termasuk pos)
    Dalam gelap, memang nampak glowing dia. Sebab mata kita ni istimewa, leh simpan cahaya.
    Dah try guna phone amik gambar, tak nampak lak glow dia. Mata kita jer leh nampak.

    Benda ni macam sticker. Tapi saya tak keluarkan sticker tu dan guna salotape jer untuk lekatkan kat dinding.
    Sebab nanti senang nak cabut kalau pindah rumah.


     
    [Baru] Digital scale - RM25 (termasuk pos)
    Kalau nak sukat bahan2, makanan dalam gram.

     
    • 0 replies
    • 187 views
  5. Jedi added a topic in Lain-lain Barangan   

    2 in 1 Whiteboard Blackboard | Twilight Turtle
    Salaam.

    1. [Baru] 2 in 1 Whiteboard Blackboard - RM50 (termasuk pos)
    2. [Baru] Twilight Turtle - RM30 (termasuk pos)
     
     
    [Baru] 2 in 1 Whiteboard Blackboard - RM50 (termasuk pos)
    Untuk umur 3 tahun dan ke atas.


    [Baru] Twilight Turtle - RM30 (termasuk pos)
    Bateri AAA 3 biji.
    Ada button music tapi music tak pasti jenis apa.

    • 0 replies
    • 159 views
  6. Jedi added a topic in Lain-lain Barangan   

    [Nak Jual] [Buku] Indahnya Hidup Bersyariat & Hadis 40 Imam Nawawi.
    Salaam.
    Baru.
    Masih dalam plastik.
    RM70 + RM10 (poslaju) setiap set = RM80
    Harga asal ada dicetak pada belakang buku.
    Gambar besar.

    Terima kasih sebab beli 1 unit.
     


    • 0 replies
    • 179 views