• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

raidizh AR

Moderator
  • Content count

    316
  • Joined

  • Last visited


Community Reputation

34 Baik

About raidizh AR

  • Rank
    Ahli Berjasa
  • Birthday 06/23/11

Contact Methods

  • Website URL http://
  • Yahoo yana_sinkiz

Profile Information

  • Gender Not Telling
  • Location shah alam
  • Interests myth

raidizh AR's Activity

  1. raidizh AR added a post in a topic Kenapa Forum Tidak Rancak?   

    Pasal takde pelapis kot. Ahli lama semua makin meningkat usia. Kalau nak cuba naikkan semula, medium paling tepat aku rasa adalah via facebook. Tarik balik dari situ. 
    • 0
  2. raidizh AR added a post in a topic Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?   

    Masih lagi rasa kagum dengan diri sendiri sebab ingat lagi password. Peh. Good job
    • 0
  3. raidizh AR added a post in a topic Kenapa Forum Tidak Rancak?   

    pasal sekarang orang lagi aktif dekat instagram, twitter dan facebook.
    • 0
  4. raidizh AR added a post in a topic Kenapa Forum Tidak Rancak?   

    pasal sekarang orang lagi aktif dekat instagram, twitter dan facebook.
    • 0
  5. raidizh AR added a post in a topic Pelan Yang Bagi Lebih Drpd 10GB   

    aku guna celcom first gold. sebulan rm80 10G weekend, 10G weekdays dan 10G wifi. setakat ni ok la. tapi ramai memember kata uMobile ada pelan lagi best.
    • 0
  6. raidizh AR added a post in a topic Pelan Yang Bagi Lebih Drpd 10GB   

    aku guna celcom first gold. sebulan rm80 10G weekend, 10G weekdays dan 10G wifi. setakat ni ok la. tapi ramai memember kata uMobile ada pelan lagi best.
    • 0
  7. raidizh AR added a post in a topic Petikan kata-kata.   

    sebab dia tak rasa nak lari?
    б═
    "while combat brought out he best in some men, it unleashed the worst in others --- and a further lesson, that the distinction between best and worst wasn't clear"
    "love is like some kind of a luxury, if you can't afford it, never dream of it"
    • 0
  8. raidizh AR added a post in a topic Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?   

    rasa tak percaya aku masih ingat password dan username. tahniah
    • 0